„Da, sunt frustrată” Erika Isac vine cu un nou mesaj controversat. Tânăra artistă îi pune la zid pe bărbații care nu respectă femeile

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 mar 2024, 12:22

„Da, sunt frustrată” Erika Isac vine cu un nou mesaj controversat. Tânăra artistă îi pune la zid pe bărbații care nu respectă femeile

Sursa: Captură YouTube

Erika Isac și-a deschis sufletul și a luat atitudine împotriva problemelor din societatea contemporană prin intermediul unei noi piese muzicale intitulate "Femei în parlament", lansată chiar în ziua de 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii.

După succesul piesei "Macarena", Erika Isac continuă să folosească muzica ca un mijloc de exprimare a experiențelor personale și a nemulțumirilor față de starea actuală a societății.

Erika Isac, atac la adresa bărbaților care nu respectă femeile

După lansarea provocatoarei piese "Macarena", care a stârnit atât aprecieri, cât și critici, Erika Isac pare să își continue misiunea de a provoca și a aduce în atenția publică problemele semnificative ale zilelor noastre. 

Citește și: De ce a filmat Erika Isac dezbrăcată în videoclipul piesei „Macarena”: „Cameramanul a fost, într-adevăr, fericit”. Răspunsul artistei

Tânăra artistă continuă să fie o voce puternică în peisajul muzical, abordând teme sociale și politice cu curaj și pasiune. Prin intermediul artei sale, își propune să contribuie la schimbarea mentalităților și la stimularea dialogului cu privire la problemele critice din societatea contemporană.

„Da, sunt frustrată. Ce femeie nu e frustrată? Normal că piesa asta e o frustrare de la început la sfârșit, e o dorință de răzbunare de la început la sfârșit și e furie, efectiv pură furie.  Normal că sunt frustrată!”, a declarat Erika Isac pentru WOWbiz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Erika Isac anunță lansarea unei noi piese

Într-un interviu acordat WOWNews, Erika Isac a mărturisit că inspirația pentru noile sale piese provine din trăirile personale și dintr-o furie profundă față de evenimentele și tendințele contemporane. Dorința ei este ca, prin intermediul piesei "Femei în parlament", femeile să devină mai vocale și să-și consolideze puterea în cadrul societății.

„Vrem și femei în parlament, mai multe, dar mesajul principal, dar mai ascuns cumva este faptul că ne dorim femei în poziții de lider, susținem femeile să fie în poziții de lider și suntem siguri că

sunt capabile.

Interesul meu nu e să mențin ștacheta, ci să pun mesajul acolo. Dacă este primit cum trebuie, super, dacă nu este primit cum trebuie, iarăși super.

Citește și: Erika Isac, autoarea piesei „Macarena”, le dă peste nas criticilor: „A fost o surpriză și pentru mine”. Care este mesajul real al piesei, dar și cine este „Mirel din Turnu Măgurele”

Nu am așteptări de la „Femei în parlament” să fie hit, la fel cum nu am avut la „Macarena”. Mi se pare un mesaj continuat de la „Macarena” foarte bun. Dacă își va face treaba și se va duce sus de tot, sunt foarte bucuroasă, dar dacă nu, nu contează. Din punctul meu de vedere, eu mi-am făcut treaba, mesajul l-am pus acolo.

Cu siguranță o să mai lansez piese, am multe de spus ca mesaje sociale și așa mai departe, dar voi lansa și piese care nu au neapărat legătură cu realitatea în

care trăim, ca să mai și uităm de probleme uneori. O să le alternez,” a spus tânăra artistă.