Fotografiile emoționante publicate de Oana Roman, cu Mioara Roman, de 8 Martie! Urarea pe care i-a făcut-o a înduioșat inimile internauților

Autor: Diana Ghita

Ce mesaj a transmis Oana Roman de Ziua Femeii

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman a transmis un frumos mesaj de 8 Martie pe rețelele sociale, dedicat mamei decedate, iar acesta a fost însoțit de un clip și o melodie care au topit inimile tuturor.

Deși Mioara Roman a murit, în sufletul Oanei Roman aceasta este, încă, vie, motiv pentru care fiica ei a decis să-i facă o frumoasă urare de Ziua Mamei, pe pagina personală de Instagram.

Ce urare i-a făcut Oana Roman mamei sale de 8 Martie

Vedeta nu a postat doar un simplu mesaj pe rețelele sociale, ci a realizat un frumos filmuleț, în care se derulează imagini cu ea și mama ei, pe melodia „Mulțumesc Iubită Mamă”, cântată de Mirabela Dauer.

În videoclip se poate observa că Oana Roman a atașat imagini din diverse etape ale vieții ei și a mamei. Printre acestea se numără poze de când vedeta era adolescentă, dar și fotografii în care Mioara Roman o ținea, cu mare bucurie, pe micuța ei nepoată, Isa, în brațe.

Citește și: „Mă purtam îngrozitor cu el” Oana Roman, motivul pentru care s-a despărțit de Cornel Păsat, după 8 ani de relație

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prin respectivul filmuleț, Oana a vrut să le arate celor din online prin câte momente frumoase a trecut alături de mama ei, pe care a iubit-o foarte mult și pe care o consideră modelul ei în viață. Acest lucru l-a dezvăluit chiar și în descrierea postării, în care i-a mulțumit Mioarei pentru absolut tot ce a făcut pentru ea de-a lungul vieții.

Alături de clipul video, vedeta a scris o urare foarte înduioșătoare, dedicată atât Mioarei Roman, cât și tuturor internautelor: „ MULȚUMESC, IUBITĂ MAMĂ! REPERUL MEU DE FEMEIE! LA MULȚI ANI TUTUROR FEMEILOR!”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Oana Roman (@oanaromanelisei)

Cum au reacționat internauții la postarea Oanei Roman

Urmăritorii Oanei Roman au fost foarte impresionați de gestul emoționant pe care l-a făcut aceasta în memoria mamei sale și i-au transmis, la rândul lor, diverse mesaje prin care și-au arătat regretul vizavi de moartea Mioarei, dar și admirația față de fiica ei.

Citește și: Ce a făcut Mioara Roman cu o săptămână înainte să moară. Oana Roman vrea să ducă mai departe obiceiul mamei sale: ”Și eu fac așa cum făcea ea”

„La mulți ani ție, iar mamei tale Dumnezeu s-o odihnească în pace și îngerii să-i aducă flori/ Chiar ați avut o mamă superbă. Viața dăinuie și dincolo de existența fizică/ Un gând cu multă iubire tuturor mamelor! Și celor dintre stele și celor de pe pământ!/

La mulți ani, Oana! Ești o fiică super și o mămică deosebită pentru fiica ta!/ Oana, ești o minunată și mama ta a fost la fel”, au

fost câteva dintre comentariile primite de vedetă la postarea de Ziua Femeii.