“Mai bine nu vii”. Catinca a răbufnit după înmormântarea Mioarei Roman. Ce a avut să-i reproșeze lui Petre Roman

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 mar 2024, 15:40

Catinca a răbufnit la adresa lui Petre Roman

Sursa: Facebook/ Libertatea

La două săptămâni de la înmormântarea Mioarei Roman, fiica cea mare, Catinca, a răbufnit la adresa lui Petre Roman. Un anumit gest al politicianului a scos-o din minți.

La două săptămâni de la trecerea în neființă a Mioarei Roman, Catinca Roman a făcut declarații incendiare privind comportamentul lui Petre Roman. Fiica regretatei Mioara Roman și-a exprimat dezamăgirea față de faptul că politicianul a petrecut doar cinci minute la priveghiul celei care i-a fost soție timp de 33 de ani.

Catinca Roman a răbufnit după înmormântarea mamei sale

Invitată într-o emisiune TV, sora Oanei Roman a surprins cu declarații neașteptate referitoare la Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman.

La doar două săptămâni de la înmormântarea mamei sale, femeia și-a exprimat punctul de vedere, subliniind că nu a putut înțelege atitudinea adoptată de fostul premier al României la priveghiul femeii care i-a fost parteneră de viață.

Catinca Roman susține că Petre Roman nu a participat la înmormântarea Mioarei Roman, ci a mers cu o zi înainte și a stat doar 5 minute la biserica unde era depus trupul neînsuflețit al celei care i-a fost soție timp de 33 de ani.

Fiica regretatei jurnaliste consideră că gestul politicianului a fost dezamăgitor și că acesta a fost prezent la priveghi doar pentru a-și proteja imaginea și a marca evenimentul, fără a manifesta cu adevărat implicare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Mă purtam îngrozitor cu el” Oana Roman, motivul pentru care s-a despărțit de Cornel Păsat, după 8 ani de relație

„A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Nu, sincer, că lumea zice că a stat 10 minute, nu, a stat extraordinar de puțin, adică din punctul meu de vedere mai bine nu vii. Scurtă și în mod clar și vădit, fără nicio conotație (n.r.-

vizita la priveghiul Mioarei Roman). Eu îmi exprim punctul meu de vedere, poate pentru Oana a fost important și înțeleg, poate pentru ea a contat că a venit acolo.”, a dezvăluit Catinca Roman în cadrul unei emisiuni TV și preluat de Cancan.

Ce spune Catinca cu privire la absența fiicei sale de la înmormântare

De la ceremonia de înmormântare a lipsit și Călina, nepoata Mioarei Roman.

Catinca Roman a clarificat situația și a dezvăluit motivul pentru care fiica ei nu și-a condus bunica pe ultimul drum. Desigur, tânăra nu s-a exteriorizat în niciun fel în public, dar Catinca a subliniat că fiica ei a fost profund afectată de pierderea bunicii sale, iar prezența ei la înmormântare nu ar fi fost suportabilă din punct de vedere emoțional.

Citește și: Ce a făcut Mioara Roman cu o săptămână înainte să moară. Oana Roman vrea să ducă mai departe obiceiul mamei sale: ”Și eu fac așa cum făcea ea”

„Trebuie să fiu un sprijin și pentru Calina, care a fost foarte afectată, chiar dacă știu că au fost multe comentarii. Chiar dacă nu arată, lumea trebuie să înțeleagă că fiecare își duce doliul cum poate și că nu toată lumea poate să vorbească despre asta. Suferința nu se manifestă neapărat prin doliu că sunt sigură că va fi comentată și această chestie, obiceiurile sunt multiple, este o chestie și de educație și culturală.” , a mai dezvăluit Catinca Roman.