Erika Isac, referire la Dan Negru în noul videoclip “Femei în Parlament”: “Te pui cu blonzii?”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 mar 2024, 14:58

Erika Isac a lansat piesa ”Femei în Parlament”

Sursa: Instagram: erikaaaisac/ Negru Dan

După piesa manifest ”Macarena”, Erika Isac a lansat a lansat o nouă piesă ”Femei în Parlament”, artista făcând referire și la prezentatorul Dan Negru în videoclip.

Erika Isac a continuat să își exprime creativitatea cu lansarea piesei "Femei în parlament" pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii. Într-o singură zi, videoclipul piesei a strâns impresionantul număr de 485,378 de vizualizări. Artista susține că inspirația pentru piesele sale provine atât din experiențele personale, cât și din frustrarea pe care o resimte față de evenimentele din societate.

Dan Negru a fost menționat de Erika Isac în videoclipul piesei ”Femei în Parlament”

Erika Isac a surprins din nou audiența prin lansarea piesei "Femei în parlament", menținându-și stilul cu un mesaj puternic, asemănător celui din piesa manifest "Macarena". Cu o abordare provocatoare și incisivă, artista își exprimă viziunea asupra societății, încurajând femeile să își facă auzite vocile și să se implice activ în spațiul public, în special în contextul politic. 

Artista a declarat pentru Wowbiz, faptul că prin piesa "Femei în Parlament" transmite dorința de a vedea mai multe femei în Parlament, subliniind mesajul principal și mai puțin vizibil că își dorește ca femeile să ocupe poziții de

lider. Artista a menționat că susține activ implicarea femeilor în roluri de conducere și are încredere în capacitățile acestora.

Citește și: „Da, sunt frustrată” Erika Isac vine cu un nou mesaj controversat. Tânăra artistă îi pune la zid pe bărbații care nu respectă femeile

În videoclipul piesei, artista Erika Isac a introdus și o secvență ce face referire la una dintre emisiunile prezentate de îndrăgitul Dan Negru, varianta feminină denumită în clipul piesei ”Te pui cu blonzii?”. 

Nu doar vedeta Kanal D a fost menționată în videoclip, ci și mai multe emisiuni și situații, în care puterea este preluată de femei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prin videoclipul inedit al piesei, Erika Isac prezintă o lume cu diverse situații în care femeile sunt în locul bărbaților, la conducere, în emisiuni și în parlament, iar bărbații sunt tratați așa cum sunt femeile. 

Ce spune Erika Isac despre piesa ”Femei în Parlament”

Erika Isac a menționat că nu are așteptări ca piesa "Femei în Parlament" să devină un hit, ci consideră că este un mesaj continuat și foarte bun de la "Macarena". 

”Nu am așteptări de la „Femei în parlament” să fie hit, la fel cum nu am avut la „Macarena”. Mi se pare un mesaj continuat de la „Macarena” foarte bun. Dacă își va face treaba și se va duce sus de tot, sunt foarte bucuroasă, dar dacă nu, nu contează. Din punctul meu de vedere, eu mi-am făcut treaba, mesajul l-am pus acolo.”,  a mai spus Erika Isac pentru Wowbiz.

Citește și: Melodia Erikăi Isac a ajuns în Parlamentul European: “De 1 și 8 martie se trezește același Mirel să dea lalele”

Erika Isac a declarat că va mai lansa piese, având multe mesaje sociale de transmis. Aceasta intenționează să ofere o varietate de piese, inclusiv unele care nu au neapărat legătură cu realitatea curentă, pentru a oferi ascultătorilor o ocazie de a uita uneori de probleme. Artista a menționat că va alterna între diverse tematici în creațiile sale muzicale.