Tarzy (Liviu Ionel Dinu), cunoscut sub numele de "Tarzy", este artist hip-hop și antreprenor și în vârstă de 41 de ani.

Cu o carieră remarcabilă în muzica hip-hop și o pasiune pentru artă și fitness, el aduce în competiție o energie vibrantă. Cu dorința de a câștiga și de a-și împlini visurile, Tarzy este hotărât să ofere publicului o experiență captivantă și autentică.

Cine este Tarzy, Dinu Liviu-Ionel, actorul de la "Insula de 1 Milion"

Actorul Tarzy s-a născut și a copilărit în Craiova. Inspirat de copilăria lui și de adolescență, Dinu Liviu Ionel este compozitor de muzică hip-hop. Acesta s-a apucat de cântat imediat după terminarea liceului, transformându-se într-un artist care își aduce contribuția distinctivă la scena muzicală românească. Versurile sale, influențate de realitățile străzii și de experiențele personale, îl plasează în fruntea unei generații de artiști autentici și puternici.

Citește și: Cine este Tarzy, concurentul de la "Insula de 1 Milion": Actorul din Miami Beach își dorește să îi facă o surpriză baiatului său

Cu numeroase colaborări și participări la proiecte muzicale notabile, Tarzy și-a construit o reputație solidă în industria muzicală. De la filme în care a fost ales să joace precum "Miami Beach" și "Băieți Deștepți", el a contribuit și la câteva dintre cele mai apreciate piese și albume de muzică. În plus, platformele digitale precum YouTube, TikTok și Spotify i-au oferit o rampă de lansare către un succes financiar și o recunoaștere națională.