Camelia Iuliana Beldiman s-a înscris la “Insula de 1 milion” pentru a-și testa limitele

Camelia Iuliana Beldiman este o femeie puternică, disciplinată, lucrează în domeniul transporturi și logistică, fiind responsabilă de expediție de mărfuri. Originară din Brașov, Camelia are un fiu de 27 de ani pe care l-a crescut singură. Și-a ghidat viața în spiritul corectitudinii, fiind percepută de cei din jur ca o persoană responsabilă și cu mult umor. Își dorește să devină bunică, cel mai mare vis al ei fiind să îi ofere fiului său o casă, și speră să reușească acest lucru rezistând provocărilor celui mai intens show de televiziune, “Insula de 1 milion”.

Cine este Camelia, concurenta de la „Insula de 1 milion”

Camelia s-a născut și a crescut în Brașov. În vârstă de 44 de ani, aceasta este necăsătorită și are un băiat de 27 de ani. Este licențiată în Drept și are cursuri în vânzări. Aceasta se descrie ca o persoană asumată, responsabilă, loială, altruistă și extrem de jovială, însă cedează atunci când prostia din jurul ei ajunge la cote maxime. Cea mai mare calitate a sa este corectitudinea și mereu și-a dorit să exceleze în ceea ce întreprinde și își mai dorește să își depășească limitele.

Citește și: Cine este Beldiman Iuliana Camelia, concurenta emisiunii „Insula de 1 milion”: Vrea să îi cumpere o locuință fiului său și și-ar fi dorit să îl cunoască pe Nicolae Ceaușescu

Viața personală a Cameliei Beldiman

Camelia a mărturisit că băiatul ei de 27 de ani a venit dintr-o aventură, tatăl lui l-a recunoscut, au ținut legătura mereu, dar nu a fost pe deplin implicat în creșterea lui. Femeia are trei surori cu care se înțelege foarte bine. Aceasta a avut și un frate, pe care l-a pierdut într-una accident de mașină, pe când avea 38 de ani.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Deși fiul Cameliei are 27 de ani și este independent financiar, aceasta luptă în cadrul emisiunii „Insula de 1 milion” pentru el, deoarece aceasta își dorește să îi cumpere o locuință. Camelia este dispusă să demonstreze puterea de care dispune, atât fizică, cât și socială.