Florica Boboi în vârstă de 38 de ani, este una dintre personalitățile care vor “condimenta” competiția “Insula de 1 milion”.

Bucătar de profesie, câștigătoare a unui concurs de gătit și proprietara unui mic restaurant lângă Paris, maramureșeanca Florica Boboi este decisă să își înfrângă teama de înălțime și să își depășească limitele. La cei 38 de ani, Flori poate scrie o carte cu experiențele prin care a trecut pentru a-și depăși condiția. Cel mai mare vis al ei este acela de a-și deschide un restaurant cu specific mediteranean chiar în centrul Parisului, pe celebrul bulevard Champs-Élysées și speră să și-l îndeplinească odată cu participarea sa la “Insula de 1 milion”.

Cine este Flori de la „Insula de 1 milion”

Flori are 38 de ani, s-a născut în Negrești, Oaș, iar în prezent locuiește în Paris de aproape 12 ani. Aceasta este bucătar și deține un restaurant. Problemele financiare au ajutat-o să se formeze de-a lungul timpului. Înainte să locuiască în Franța, unde lucrează la un restaurant, Flori a locuit în Italia și Austria, unde a lucrat ca spălător de vase. Concurentei de la “Insula de 1 milion” îi place adrenalina și îi place să câștige întotdeauna. Flori se descrie ca fiind o persoană încăpățânată, ambițioasă și puternică.

Citește și: Cine este Boboi Florica, bucătarul de la “Insula de 1 milion”: A participat la un cunoscut show de cooking și deține un restaurant

Viața personală a Floricăi Boboi

Flori este căsătorită de 23 de ani și are trei copii, ce mai mică are vârsta de 3 ani, iar cea mai mare are 22 de ani. Aceasta spunea despre soțul ei ca este foarte calm și că o susține în tot ceea ce își propune să facă. A avut o viață destul de grea, a plecat de jos și a furat meseria de la alți bucătari mai mari.

Citește și: Cine sunt următorii 15 concurenți de la “Insula de 1 milion”, reality-ul care va avea premiera sâmbătă seară, de la 21:00, la Kanal D! Ionuț Sugacevschi, supranumit Jaguaru la “Exatlon”, printre concurenți

Chiar dacă aceasta locuiește în Franța, vine în fiecare lună în Oaș, dar și în București. Pentru că i-ar fi destul de greu atunci când este plecată, aceasta a ales să își angajeze o bonă care să stea în permanență cu copiii săi.