Cine este Radu Marius – Gabriel, directorul comercial în construcții de la „Insula de 1 milion”: A fost șofer în Ucraina pe timpul războiului cu ajutoare umanitare și visează să îl întâlnească pe Donald Trump

Autor: Cristina Mocanu
Radu Marius – Gabriel Foto(4)
Cine este Radu Marius – Gabriel, directorul comercial în construcții de la „Insula de 1 milion”
Sursa: Kanal D

Marius este director de societate comercială în construcții și este gata să își pună la încercare limitele în cea mai mare competiție televizată, "Insula de 1 milion".

Radu Marius – Gabriel participă la „Insula de 1 milion” pentru a câștiga mai multe nișe și a ales să lupte pentru el, dar și pentru propriul viitor. Este director comercial, iar pe perioada războiului din Ucraina a fost șofer ajutând la transportul de ajutoare umanitare. Unul dintre visele sale este acela de a intra în istorie. Iată care sunt și restul calităților care îl recomandă pentru „Insula de 1 milion”:

Cine este Radu Marius – Gabriel, directorul comercial de la „Insula de 1 milion”?

Marius este un concurent care promite să aducă adrenalină și ambiție în competiția din show-ul "Insula de 1 milion". Născut la 5 iunie 1994 în Călărași, acest tânăr de 29 de ani a terminat Liceul Danubius din Călărași și are diplome în marketing, teologie, electronică și automatizări.

Acesta a fost membru al Bisericii Penticostale Neoprotestantă și a vrut să facă parte din conducerea bisericii, dar a renunțat considerând că acest lucru este un păcat.

În prezent este membru al partidului PNL și vicepreședinte în asociația de tineret și lucrează ca director comercial în construcții. La începutul războiului din Ucraina a lucrat ca șofer, până în Odesa, unde transporta ajutoare umanitare.

Între timp a descoperit că are abilități de content creator și  a reușit sa adune o comunitate de peste 250 de mii de urmăritori pe una dintre platformele de social-media cunoscute, creând materiale diverse care au avut ca rezultat milioane de vizualizări.

Marius crede că cel mai mare atu este ambiția, iar cel mai mare defect este faptul că nu se poate lăsa de fumat. Lumea îl percepe ca fiind arogant.

Întotdeauna și-a dorit să câștige și cea mai mare frică a lui a fost să nu poată participa la emisiune. Este pasionat de luptele, pianul, dartz-ul, board game-uri, snowboarding, motociclism, politică, testare a psihicului și fizicului cum ar fi parașutismul și căutarea de comori.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius se descrie ca fiind ambițios, puternic, imprevizibil, curajos și inteligent și a ales să se înscrie la toate competițiile de acest gen pentru că iubește adrenalina.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Acesta a practicat de-a lungul timpului lupte libere, box, kickbox, ski, parașutism, înot. A câștigat o competiție locala organizată de poliție și a supraviețuit în urma unei provocări de înot care s-a terminat cu pierderea vieții unui prieten.

De asemenea, a reușit să sară de pe o stâncă înaltă de 20 de metri.

 

Viața personală a lui Radu Marius – Gabriel

Marius provine dintr-o familie mare, acesta având trei frați și o soră cu care se află într-o relație foarte bună. Unul dintre frați este vitreg, din partea tatălui. Familia sa a fost una destul de săracă și de-a lungul timpului a fost nevoit să își testeze voința și a reușit să își crească nivelul de la cel sărac la unul decent.

Tatăl său s-a convertit de la ortodocși la creștini neoprotestanți și a fost atât de dedicat încât a ajuns pastorul mai multor biserici neoprotestante din județ. Marius a ținut să precizeze că: „Am crescut pe lângă el, vânzând cu ochii mei cum tatăl meu evoluează și adună, inspira oamenii”.

Tânărul a fost voluntar timp de mai mulți ani în Asociația Mâini deschise România/ Outstretched Hands Of Romania, care are o activitate intensă, rezultate și se face remarcată în Media națională și internațională.

Își dorește să participe la „Insula de 1 milion” pentru a câștiga mai multe nișe și vrea să lupte pentru propriul său viitor.