Cine este Moga Angela, agentul de vânzări de la "Insula de 1 Milion": Vrea să îi deschidă băiatului său o firmă de topografie și își dorește să îl întâlnească pe Jaguaru

Autor: Cristina Mocanu

Moga Angela participă la "Insula de 1 Milion”  

Sursa: Sursă Kanal D

Agentul de vânzări, Moga Angela a ales să se înscrie la "Insula de 1 Milion" pentru că își dorea de mult timp să participe într-o emisiune TV.

Angela face parte dintre cei 50 de concurenți de la "Insula de 1 Milion" pentru că a visat să participe, de mică, la o emisiune TV. Aceasta luptă pentru ea, iar dacă ar fi să câștige, cu banii obținuți ar vrea să îi deschidă băiatului său o firmă de topografie.

Cine este Moga Angela, agentul de vânzări din cadrul show-ului  "Insula de 1 Milion"?

În vârstă de 60 de ani, Angela locuiește în Târgul Mureș, iar ca studii are facultatea de Științe Economice cu profil Drept Administrativ.

Chiar dacă este agent de vânzări în prezent, Angela nu a abandonat niciodată dorința de a străluci într-un domeniu care îi alimentează pasiunea pentru victorie și performanță.

Unul dintre cele mai mari visuri ale Angelei este să devină celebră și să câștige o competiție sportivă. Ea este convinsă că succesul este la îndemâna sa și nu ezită să urmeze drumul pe care și l-a ales.

Angela consideră că cel mai mare atu al său este ambiția de a-și urma visul și adoră sportul și teatrul. Femeia se descrie ca fiind sociabilă, veselă, ocrotitoare, inventivă, curajoasă, dornică de a învinge și de a înfrunta orice. De asemenea, ea consideră că nu are defecte și nu îi place să cedeze. Singura ei teamă este una mică de șerpi. O altă calitatea a sa este că știe să citească oamenii pentru că o ajută experiența de viață.

De-a lungul timpului a practicat cros, gimnastică, dansuri populare (20 de ani), parașutism, semi-maratoane. Îi place sportul și se duce săptămânal la sala de forță. Știe să înoate, dar nu în ape adânci.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Una dintre dorințele sale este să îl întâlnească pe Jaguaru, concurentul din primul sezon Exalton. Aceasta a zis că a participat la castingul pentru emisiunea Survivor sezonul 2, dar nu a fost selectată.

Viața personală a Angelei

Angela Moga este căsătorită și are un băiat pe numele său Ioan Vodă. Deși a iubit de copil sportul, visele acesteia i-au fost spulberate de către părinții săi, pentru că nu au susținut-o deloc pe acest plan.

Femeia în vârstă de 60 de ani a ales să participe în cadrul proiectului "Insula de 1 Milion" pentru că de mică a visat să participe la o emisiune și luptă pentru ea pentru a își îndeplini visul de a participa la o emisiune sportivă.

Angela a spus că dacă ar fi să câștige, cu banii ar vrea să îi deschidă fiului său o firmă de topografie, iar o parte din bani ar vrea să îi doneze copiilor amărâți din Târgu Mureș.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Fiul său, Ioan Vodă, reprezintă una dintre cele mai mari realizări ale sale și o sursă constantă de inspirație. Astfel, participarea Angelei la emisiunea în care își dorește să se impună reprezintă îndeplinirea unui vis de-o viață.

 


Laura Stoica, una dintre cele mai iubite voci ale României, ar fi aniversat pe 10 octombrie 2024 vârsta de 57 de ani. Iată cum arată mormântul artistei la 18 ani de la tragedie!