Cine este Murariu Carina Maria, juristul de la “Insula de 1 milion”: A participat în ultimul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” și visează să aibă propria afacere

Autor: Cristina Mocanu

Murariu Carina Maria participă la “Insula de 1 milion” 

Sursa: Sursă Kanal D

Juristul, Murariu Carina Maria, participă la “Insula de 1 milion” pentru că vrea să își testeze limitele și să vadă de ce este capabilă.

Carina este jurist și a participat în ultimul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, iar acum a ales să se înscrie la “Insula de 1 milion” pentru a-și depăși limitele și să vadă de ce anume este capabilă. Vrea să își facă părinții mândri și să își deschidă propria afacere.

Cine este Murariu Carina Maria, juristul de la “Insula de 1 milion”?

Murariu Carina Maria are 25 de ani și este din Timișoara.

După terminarea Facultății de Drept din cadrul Universității de Drept, s-a decis să facă cursuri pentru a primi și diploma în fitness. În prezent, Carina este juristă, are 64 de kilograme și o înălțime de 1,75 de cm și își dorește să devină profesoară de Educație Juridică, dorința ei fiind să predea educație socială pentru elevii din clasele V-VIII.

Carina a făcut handbal de performață timp de 10 ani, dar recunoaște că a avut un moment de răzvrătire, în care a decis să renunțe la acest sport, chiar dacă antrenoarea ei o susținea în această direcție.

Tânăra nu regretă că a renunțat la handbal, spunând că este mult mai greu ca sportiv să îți întemeiezi o familie.

Aceasta spune că cel mai mare atu al său este perseverența și se descrie ca fiind ambițioasă, perseverentă, corectă, luptătoare, puternică, un lider bun. Unul dintre cele mai mari defecte ale sale este că nu poate scăpa de impulsivitate și cedează ușor atunci când nu mai are pentru ce să lupte.

Una dintre fricile cu care Carina se confruntă este să nu piardă persoanele dragi. Are o mare sensibilitate pentru animale, iar banii pentru ea reprezintă ceva important.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Speră că poate rezista fără confortul de acasă pentru că până în prezent nu a mai fost pusă într-o asemenea ipostază.

Printre hobby-urile Carinei se regăsesc: sportul, plimbatul în natură, gătitul, cântatul. Cea mai mare realizare a concurentei este că a reușit să se mențină un om integru, într-o lume murdară, iar cel mai mare regret este că a dat șansa unor persoane nepotrivite să intre în viața ei, iar dacă ar putea da timpul înapoi, ar avea grijă pe cine să lase să intre în viața ei.

Se adaptează destul de rapid în orice situație, iar lumea din jur o percepe ca fiind o persoană ambițioasă.

Viața personală a Carinei

Carina este necăsătorită, iar părinții ei au divorțat atunci când aceasta avea doar 6 ani. Mama ei este plecată de aproximativ 15 ani în Italia, unde lucrează ca ospătar într-un restaurant. Ea ales să rămână cu tatăl ei în țară pentru că era obișnuită cu viața de aici.

Despre tatăl său spune că este saxofonist.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

“Insula de 1 milion” nu este prima emisiune la care Carina apare, aceasta participând la ultimul sezon al emisiunii de succes de la Kanal D, „Bravo ai stil!”. Ea a mărturisit că s-a înscris în concursul de modă „Bravo ai stil!” pentru experiență, însă pe parcursul edițiilor și-a dat seama că formatul nu este unul reprezentativ pentru ea. Carina își dorește ca în cadrul celui mai mare experiment social din istoria televiziunii să arate cine este ea cu adevărat. Simte să poate lupta contra unui bărbat în competiție și vrea să o dovedească.

Dacă ar fi să câștige ar vrea să își deschidă propria afacere, mai exact un restaurant sau ceva legat de fitness.