Cine este Boboi Florica, bucătarul de la “Insula de 1 milion”: A participat la un cunoscut show de cooking și deține un restaurant

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 mar 2024, 14:10

Boboi Florica participă la “Insula de 1 milion” 

Sursa: Sursă Kanal D

Este bucătar, deține un restaurant și a participat la un show de cooking, iar acum participă la “Insula de 1 milion” pentru o nouă experiență.

Flori (Boboi Florica), a devenit cunoscută în România după ce a participat la unul dintre cele mai cunoscute show-uri TV de cooking, iar acum s-a înscris la “Insula de 1 milion” pentru experiență. Îi place adrenalina și spune că este capabilă să îndure foamea.

Cine este bucătarul de la “Insula de 1 milion”?

Flori are 38 de ani, s-a născut în Negrești, Oaș, iar în prezent locuiește în Paris de aproximativ 12 ani.

Aceasta este bucătar și deține un restaurant. A ales să plece din România din cauza situației financiare. Problemele financiare au ajutat-o să se formeze de-a lungul timpului. Înainte să locuiască în Franța, unde lucrează la un restaurant, Flori a locuit în Italia și Austria, unde nu s-a ferit de muncă, lucrând ca spălător de vase.

Concurentei de la “Insula de 1 milion” îi place adrenalina și îi place să câștige întotdeauna.

Flori se descrie ca fiind o persoană încăpățânată, ambițioasă și puternică.

Adoră să gătească și face acest lucru de mai bine de 15 ani.

Aceasta a participat în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 10, unde a ajuns până în finală și chiar a câștigat premiul de 30.000 de euro care a fost pus în joc. Drept cadou soțul ei i-a oferit o mașină.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Viața personală a Floricăi Boboi

Florica este căsătorită de 23 de ani și are trei copii, ce mai mică având vârsta de 3 ani, iar cea mai mare are 22 de ani.

Aceasta spunea despre soțul ei, în urmă cu ceva vreme, ca este foarte calm și că o susține în tot ceea ce își propune să facă. A avut o viață destul de grea, a plecat de jos și a furat meseria de la alți bucătari mai mari. Școala de bucătari a făcut-o la Torino și a reușit să îi ia locul unui bucătar.

A cerut o mărire de salariu, iar fiindcă acest lucru nu i-a fost acceptat, Florica a ales să plece și să se mute în Franța.

A zis ca i-a fost destul de greu să se adapteze în bucătăria din Franța, mai ales că a fost nevoită să lucreze cu șapte bărbați, dar a reușit să treacă peste acest aspect, iar după nici o lună de zile a ajuns să fie șefa acestora.

Chiar dacă aceasta locuiește în Franța, vine în fiecare lună în Oaș, dar și în București. Pentru că i-ar fi destul de greu atunci când este plecată, aceasta a ales să își angajeze o bonă care să stea în permanență cu copiii săi.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Vine la Insula de un milion pentru că iubește adrenalina și vrea să aibă parte de o nouă experiență.

“Insula de 1 milion” reprezintă un concept de reality de aventură, cu 50 de concurenți ce se vor confrunta într-o competiție individuală pe o insulă paradisiacă, iar Florica face parte dintre aceștia.

 


Laura Stoica, una dintre cele mai iubite voci ale României, ar fi aniversat pe 10 octombrie 2024 vârsta de 57 de ani. Iată cum arată mormântul artistei la 18 ani de la tragedie!