Raul Mircea Botiz are 26 de ani și este din Arad.

Raul Mircea Botiz muncește în domeniul construcțiilor și aduce în competiție determinare, curaj și o pasiune pentru aventură. Raul se caracterizează ca fiind descurcăreț, curajos, cu o dorință puternică de a-și depăși fricile și de a-și îndeplini visurile. Tânărul participă la “Insula de 1 milion” pentru a călători și pentru a se testa pe sine. 

Cine este Raul de la „Insula de 1 milion”

Botiz Raul Mircea are 26 de ani și locuiește în Arad. Acesta a absolvit Liceul Tehnologic Electronica și Automatizări, iar in prezent lucrează în construcții. Ambițiosul tânăr este gata să înfrunte provocările insulei și să lupte pentru a-și transforma visurile în realitate. Despre el spune că este pasionat de pescuit, baschet și fotbal pe care le practica in timpul liber.

Citește și: Cine este Botiz Raul Mircea, muncitorul în construcții de la „Insula de 1 Milion": Regretă că nu a investit în cryptomonede și își dorește să devină independent financiar și să călătorească

In ceea ce privește defectul său, concurentul a precizat că fumatul este cel care îi dă mari bătăi de cap și este genul de persoană care cedează atunci când este multă presiune în jurul său. În spatele firii sale aparent liniștite se ascunde o dorință arzătoare de aventură. Raul își dorește foarte mult să călătorească și să descopere lumi noi, iar participarea la "Insula de 1 Milion" îi oferă ocazia perfectă de a-și îndeplini acest vis. 

Motivul pentru care Raul a decis sa participe la „Insula de 1 Milion" 

În prezent Raul este singur, nu este implicat în nici o relație. Tânărul are doi frați mai mari, iar ambii sunt mecanici auto. Despre tatăl său spune că acesta muncește la o fermă, în timp ce mama lui stă acasă deoarece are anumite probleme de sănătate care nu îi permit să lucreze.

Citește și: Start filmări “Insula de 1 milion”! Concurenţii au sărit din bărci cu tot cu bagaje, în apele Oceanului Atlantic

Raul s-a decis să vină la emisiune datorită prietenului său Șipoș Alexandru, care participă și el la „Insula de 1 Milion". Cei doi se cunosc încă din perioada copilăriei și au împreună multe amintiri, dar și peripeții prin care au trecut. Raul a declarat că participă la „Insula de 1 Milion" pentru că vrea să își depășească limitele și vrea să lupte pentru el.