Kudor Zoltan Csaba are 44 ani și este Cluj-Napoca.

Kudor Zoltan Csaba se descrie ca un om cu o viață plină de experiențe diverse, de la administrarea unei firme de haine pentru copii și gablonțuri până la pasiunea pentru fotbal și grijă față de animalele străzii. Zoli vede participarea la emisiunea “Insula de 1 milion” ca pe o oportunitate de a evada din rutina zilnică, de a-și testa limitele și de a folosi premiul câștigat pentru a construi un adăpost pentru animalele străzii. 

Cine este Zoli de la "Insula de 1 Milion"

Zoli are 44 de ani si se prezintă ca un individ realist, ancorat în prezent și conștient de ceea ce își dorește să obțină în viață. Acesta a absolvit Liceul Hida, dar și școala postliceală economică în Vadul Crișului, Bihor, iar mai târziu a devenit administrator al unei firme specializate în haine pentru copii și gablonzuri.

Citește și: Cine este Kudor Zoltan Csaba, administratorul unei firme de haine de la "Insula de 1 Milion": A lucrat la un parc de distracții din Chicago și își dorește să îl întâlnească pe Messi

Experiența sa de viață a inclus și o perioadă în străinătate. A fost cu Work and Travel în Chicago, unde a avut oportunitatea să lucreze și să se dezvolte profesional. Aici, acesta a reușit să se angajeze într-un parc de distracții, iar la scut timp după aceea a plecat în Boston unde a lucrat la o firmă de mutat mobila.

Motivul pentru care Zoli s-a înscris la "Insula de 1 Milion"

Ambițios și cu o atitudine altruistă, Zoli se descrie pe sine ca o persoană care ajută pe cine poate. Deși are o frică intensă legată de războiul mondial și cedează atunci când observă nedreptatea, este o individualitate puternică, obișnuită cu condiții dificile și cu o rezistență fizică remarcabilă.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Zoli are un frate mai mare și este căsătorit, dar spre dezamăgirea lui aceasta nu a reușit încă să aibă un copil. Acesta s-a înscris la "Insula de 1 Milion" după ce a văzut în promo că la emisiune participă li oameni mai grăsuți și așa s-a gândit că are și el o șansă și mai ales că își dorește să încerce ceva nou.