Alexandru Gabriel Șipoș are 25 de ani și provine din Arad.

Alexandru Gabriel Șipoș, zis Blondu, în vârstă de 25 de ani, este dispecer de transport din Arad, cu o diplomă de Tehnician în Electronică. În căutarea unei noi provocări, Blondu vrea să câștige la “Insula de 1 milion” pentru a-și susține dragostea pentru animale. 

Cine este Blondu de la "Insula de 1 Milion"

Blondu are 25 de ani, locuiește în Arad, are 1,86 m și 100 de kg și în prezent lucrează ca dispecer de transport. Timp de mai mulți ani a lucrat în Germania. A absolvit Liceul de Industrie Alimentară din Arad și are diplomă de tehnician în electronică.

Citește și: Cine este Șipoș Alexandru-Gabriel, dispecerul de transport de la “Insula de 1 milion”: Își dorește să sară cu parașuta și vrea să îl întâlnească pe Ion Țiriac

Tânărul spune despre el ca lumea îl percepe ca fiind capabil de orice, iar banii pentru el reprezintă totul sau nimic.  Cel mai bine se pricepe la organizare și este pasionat de gaming, box (a practicat) și gătit (pastele îi ies cel mai bine), iar ca aptitudini este organizat, curajos, sincer și lacom.

Viața personală a lui Șipoș Alexandru-Gabriel

Blondu nu este căsătorit, dar se află într-o relație de 1 an și jumătate. Cu actuala sa iubită s-a cunoscut pe internet. Părinții acestuia locuiesc în Germania, tatăl său fiind șofer de tir, lucru care l-a inspirat să se facă dispecer de transport. Alexandru Gabriel mai are un frate și o soră. 

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Ambițiosul tânăr a ales să se înscrie la “Insula de 1 milion” pentru a câștiga, dar și pentru a avea parte de o nouă aventură în viața sa. A ales să vină în emisiunea “Insula de 1 milion” alături de prietenul său bun, Raul Botiz, fiind un sistem de susținere foarte bun pentru el.