Andrei Victor Zăgan are 33 de ani și provine din Botoșani.

Andrei Victor Zăgan are vârsta de 33 de ani și este consilier de vânzări și fost sportiv de performanță din Botoșani. Cu o experiență vastă în domeniul vânzărilor și o pasiune pentru sport și călătorii, Andrei este hotărât să câștige pentru a-și susține familia și pentru a-și urma visul de a fi alături de cei dragi. 

Cine este Andrei de la "Insula de 1 Milion"

Andrei are 33 de ani, s-a născut în Botoșani, dar în prezent locuiește în Iași, alături de familia sa. Acesta a terminat studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, unde a studiat kinetoterapia, dorindu-și să o practice în cadrul unui club sportiv, dar în prezent este consilier de vânzări, in cadrul unui magazin celebru.

Citește și: Cine este Zăgan Andrei Victor, consilierul în vânzări de la “Insula de 1 milion”: A participat la un casting pentru un show televizat de cooking și adoră să se uite la serial și filme

Tânărul a precizat că cel mai mare atu al său îl reprezintă comunicarea și este pasionat de fitness și sport, de gătit și să urmărească seriale și filme. Se descrie ca fiind o fire optimistă, este simpatic, încăpățânat, sociabil și inteligent. Pentru el banii au importanță majoră, se pricepe la strategie, forță și comunicare lucruri extrem de importante la “Insula de 1 milion”.

Despre viața personală a lui Zăgan Andrei Victor

Andrei a mărturisit că este căsătorit de patru ani și are o fetiță în vârstă de 3 ani. Soția lui este o fostă canotoare și s-a întâlnit cu ea într-un club. La bază, aceasta este asistent medical, dar în prezent lucrează ca analist la Amazon.

Citește și: Un tâmplar, o șoferiță de tir și un pensionar, printre cei care vor da testul suprem în cel mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”

Andrei provine dintr-o familie numeroasă, acesta având un frate și două surori. Una dintre surori locuiește în Franța, iar restul fraților săi locuiesc în Iași. Tatăl său este profesor, iar mama lui este învățătoare. Andrei a mai spus că stat timp de 5 ani în Spania unde a lucrat la curățenie pe un șantier naval, apoi ca bodyguard într-un club.