Armin Vasile Rusalin Nicoară are 28 de ani și este un celebru artist și saxofonist.

Armin Vasile Rusalin Nicoară este un artist și saxofonist cu o carieră muzicală strălucită. La cei 28 de ani ai săi, a intrat în concurs motivat de dorința de a sprijini comunitatea de diabetici, el însuși suferind de această boală. Artistul vede participarea la emisiune ca pe o oportunitate de a-și demonstra că-și poate depăși limitele. De asemenea, își dorește mai multă vizibilitate pentru cauza celor care suferă de această afecțiune. 

Cine este Armin de la "Insula de 1 Milion"

Nicoară Armin Vasile Rusalin are 28 de ani și este din Timișoara. Artistul se mândrește cu o carieră muzicală de succes ca saxofonist și alături de soția sa, Claudia Puican, formează unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri de artiști din România.

Citește și: Armin Nicoară, concurent la „Insula de 1 milion”: Își dorește să demonstreze că poate lupta în ciuda bolii sale

Armin suferă de diabet zaharat de 11 ani, iar acesta crede că diagnosticul s-a dezvoltat în urma unui șoc emoțional pe care l-a avut în perioada adolescenței. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care s-a ambiționat să participe în cadrul emisiunii „Insula de 1 milion”, pentru a reprezenta comunitatea de diabetici.

Citește și: Cine sunt următorii 15 concurenți de la “Insula de 1 milion”, reality-ul care va avea premiera sâmbătă seară, de la 21:00, la Kanal D! Ionuț Sugacevschi, supranumit Jaguaru la “Exatlon”, printre concurenți

Cel mai mare atu al său este ambiția care l-a ajutat să își îndeplinească visele, acela de a deveni vedetă, dar și acela de a avea un public numeros la evenimentele la care performează. Armin crede că ambiția îl va ajuta cel mai mult și în cadrul experimentului social.