Fosta iubită a lui Adi Istrate, prima reacție după ce s-a aflat că Erika Isac i-a despărțit: „După doi ani și jumătate cât am îndurat...”

Autor: Diana Ghita

Ce a declarat fosta iubită a lui Adi Istrate după ce s-a aflat că a înșelat-o cu Erika Isac

Sursa: Instagram Erika Isac; Instagram Adi Istrate; TikTok Furnea Ariana

Erika Isac a fost, timp de doi ani, într-o frumoasă relație cu Adi Istrate. Însă, de curând, cei doi s-au despărțit, iar, cu această ocazie, în mediul online au ieșit la iveală detalii neștiute despre debutul poveștii lor de dragoste.

Celebra cântăreață Erika Isac a început să formeze un cuplu cu Adi Istrate după ce l-a cunoscut în cadrul unui show de talente, moment în care l-a despărțit de Ariana Furnea, tânăra cu care băiatul forma un cuplu înainte de a intra în emisiune.

Erika Isac l-a despărțit pe Adi Istrate de iubită

Deși au trăit, timp de doi ani, o frumoasă poveste de iubire, artista și iubitul ei au decis să pună capăt relației, iar la scurt timp după ce s-a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu,

în mediul online s-a viralizat un clip în care Erika povestea cum a început relația cu Adi, în 2022.

Deși tânărul era, la momentul respectiv, împreună cu o altă fată, acest lucru nu i-a împiedicat pe el și pe cântăreață să se apropie unul de celălalt și ca, într-un final, să se îndrăgostească reciproc și să formeze un cuplu.

„Noi ne-am cunoscut când am venit în emisiune.

Am stat acolo două luni jumătate. Din aceste doua luni jumătate, în prima lună, eu cu Adi nu ne uitam unul la altul. Exista chimie, asta era problema. El, la momentul respectiv, avea un angajament într-o altă relație și din acest motiv am încercat să stăm cât mai departe unul de celălalt.

Citește și: „Da, sunt frustrată” Erika Isac vine cu un nou mesaj controversat. Tânăra artistă îi pune la zid pe bărbații care nu respectă femeile

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

S-a întâmplat să fim puși împreună la anumite probe, lucru care a început să ne unească. Și am vorbit, am început să ne atașăm unul de altul. Ușor-ușor, s-au clădit chestii și așa a început relația dintre mine și Adi. Am trecut peste toate, s-a încheiat competiția, el și-a rezolvat treburile de acasă și am început să ne petrecem timpul împreună.

Ne-am și mutat împreună, la câteva săptămâni după competiție, la vreo 3 săptămâni, după ce s-au terminat filmările”,  povestea

Erika Isac, în urmă cu doi ani, în cadrul podcastului Roxanei Nemeș difuzat pe canalul de YouTube WOWnews.

Fosta iubită a lui Adi Istrate rupe tăcerea

După ce respectiva secvență s-a viralizat pe rețelele sociale, Ariana Furnea, fosta iubită a lui Adi Istrate, a decis că este momentul să reacționeze, deși, în tot acest timp, a preferat să păstreze tăcerea și să se izoleze în propria suferință.

Astfel, aceasta a făcut un clip pe TikTok, în care a explicat că principalul vinovat în această situație a fost Adi.

Citește și: Cea de-a treia ediție BUZZ HOUSE a înregistrat cifre record de audiență și a atras zeci de mii de noi urmăritori pe Social Media

„După doi ani și jumătate cât am îndurat și n-am spus absolut nimic, acum sunt bine, am trecut total peste și am zis că e momentul să întorc minciunile care se aud public.

(...) Eu cred că vina este de partea lui Adi, Adi avea o responsabilitate față de mine, Erika nu avea absolut nicio responsabilitate față de mine.

Într-adevăr, nu pot să zic că nu e ea vinovată deloc, că e îngeraș și așa... Într-adevăr, nu a fost frumos, sunt anumite detalii care arată că și ea a are o mică parte din vină, dar nu se compară cu procentul domnului”,  a explicat Ariana Furnea.

@furneaariana Sa clarificam putin situatia #adiistrate #despartire ♬ original sound- Furnea Ariana