Cine este Sântimbreanu Ioan-Sorin, bodyguardul de la “Insula de 1 milion”: A fost în Legiunea Străină din Franța și își dorește să construiască case în pădure

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 21:34
Sântimbreanu Ioan-Sorin participă la la “Insula de 1 milion” 
Sursa: Sursă Kanal D

Sorin este bodyguardul unui fotbalist și a ales să participe la “Insula de 1 milion” pentru că este o persoană competitivă și își dorește să ajungă printre finaliști.

Deși lucrează ca gardă de corp pentru un fotbalist, Sorin (Sântimbreanu Ioan-Sorin) a decis să participle la “Insula de 1 milion” pentru că îi plac provocările și este o persoană competitivă. Acesta a lucrat Legiunea Străină din Franța, iar visul său este să construiască case în pădure.

Cine este Sorin, bodyguardul de la “Insula de 1 milion”?

Sorin este un tânăr în vârstă de 27 de ani și s-a născut în pitorescul oraș Blaj din Alba Iulia, dar în prezent locuiește în localitatea Chiajna.

Acesta a absolvit liceul Inochentie Micu Clain din Blaj, cu o specializare în Matematică-Informatică. Ulterior, a continuat să-și dezvolte abilitățile academice la Universitatea Tehnică din Cluj, orientându-se spre domeniul Mecanicii.

Dinamismul și curajul său l-au purtat departe de granițele țării, unde a petrecut un interval semnificativ în Legiunea Străină din Franța, trăind experiențe și provocări unice timp de un an și șapte luni. Sorin și-a căutat norocul și în Spania, unde a lucrat inițial la solare și apoi la cules de portocale.

Întoarcerea sa în România a marcat începutul unei noi etape, aceea a învățământului superior și a lucrului pe șantier, mai întâi în Austria, apoi în Viena, unde și-a consolidat experiența în construcții și mecanică. Sorin a ținut să precizeze faptul că atunci când a plecat în Spania, timp de trei zile a dormit pe o bancă, până a reușit să își găsească ceva de muncă.

Sorin crede că cel mai mare atu al său este curajul, iar lumea îl percepe ca fiind glumeț, bun și prietenos.

Concurentul a precizat că cel mai bine se pricepe la construcții, mecanică, gătit și sport și are ca hobby-uri sportul, motocross-ul și parașutismul. El se descrie ca fiind ambițios, îi place să ajute oamenii, foarte prietenos, nu știe să renunțe și poate fi insistent uneori și are o viziune foarte bună de orientare și îndemânare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Visul său cel mai mare este să își întemeieze o familie și să construiască case în pădure, una pentru el și restul pentru vizitatori.

Lumea din jurul său îl percepe ca fiind o persoană glumeață, bună și prietenoasă. Cel mai mare defect al său, de care nu poate scăpa, este să se culce seara mai devreme și nu se consider o persoană care să renunțe atât de ușor.

Cele mai mari realizări ale sale până în prezent sunt facultatea și cariera militară și ca sporturi a practicat înotul, atletism și merge destul de des la sală.

De ce vrea să participe la “Insula de 1 milion”?

Sorin nu este căsătorit, nu se află într-o relație, dar are alături de el pe cineva special. Despre participarea sa la emisiune bărbatul a precizat că s-a înscris pentru că i s-a părut a fi un concurs competitiv, iar el este o persoană competitivă.

Îi plac provocările și vrea să demonstreze acest lucru și vrea să se străduiască să ajungă printre finaliști.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Pe insula luptă pentru familia lui, adică vrea să câștige, pentru că vrea să se stabilească înapoi în România și să își întemeieze propria familie.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.