Succes peste ocean pentru Irinuca Columbeanu. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a câștigat un mare premiu în California: „Candidatul anului”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 mar 2024, 13:09

Succes peste ocean pentru Irinuca Columbeanu. Fiica lui irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a câștigat un mare premiu în California: „Candidatul anului”

Sursa: Instagram Monica Gabor

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, este o adevărată adolescentă de succes peste hotare. Tânăra în vârstă de 16 ani își face părinții mai mândri pe zi ce trece.

Fiica lui Irinel Columbeanu nu mai este o fetiță, ci o adevărată domnișoară cu preocupări de adulți. Tânăra în vârstă de 16 ani are deja permis de conducere și, în afară de asta, participă la numeroase concursuri.

Irina Columbeanu, câștigătoare a numeroase premii în California

Irina Columbeanu locuiește acum cu mama sa, după divorțul celor doi părinți. Cele două locuiesc împreună cu Mr.

Pink și băiatul acestuia, dintr-o altă căsătorie.

Cei 4 formează o familie fericită, iar Irina Columbeanu îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale. Vedeta este mândră de fiica sa, dovadă ultimele postări din social media, unde a capturat câteva diplome ale adolescentei, printre care și una pentru „Tânărul candidat al anului 2024”.

Citește și: Cine este femeia după care suferă Irinel Columbeanu: „Am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei”

„Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală. Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, e un o cu suflet bun, e minunată”, spunea Ramona Gabor, potrivit WOWNews.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Irina Columbeanu îi sare în ajutor tatăl ei aflat la azil

Irinel Columbeanu se află acum la un azil din Ghermănești, după ce greutățile vieții l-au ajuns din urmă, iar problemele de sănătate nu îi mai permit să se îngrijească de unul singur.

Auzind că tatăl ei are o stare de sănătate precară, iar banii s-au risipit, Irina Columbeanu i-a sărit în ajutor tatălui său și i-a oferit câțiva bănuți strânși de ea în SUA.

Citește și: Cine deține, de fapt, „palatul” lui Irinel Columbeanu: „E posibil să pot să îmi recuperez casa”. Fostul afacerist a făcut dezvăluiri despre vila din Izvorani, care a ajuns o ruină

Astfel, fiica lui Irinel Columbeanu i-a trimis tatăl ei 200 de dolari, sumă pusă de ea de o parte de când se află în SUA.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici”, a mărturisit Ion Cassian pentru Click!.

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.