Cine este Alexandra , studenta de la "Insula de 1 Milion": Își dorește să câștige o medalie la Olimpiada de înot și să îl cunoască pe Michael Phelp

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 17 mar 2024, 21:16
Maticiuc Alexandra – Georgiana participă la "Insula de 1 Milion" 
Sursa: Sursă Kanal D

Maticiuc Alexandra participă la "Insula de 1 Milion" pentru că vrea să își încerce norocul și luptă pentru părinții săi.

Alexandra este studentă și practică înot, visul ei fiind acela de a câștiga o medalie la Olimpiada de înot. Este o persoană perseverentă și îi place să încerce chestii noi, precum sportul, tocmai de aceea a ales să participe la "Insula de 1 Milion".

Cine este Alexandra de la "Insula de 1 Milion"?

Alexandra are 19 ani, s-a născut în Brașov, dar în prezent locuiește în Anglia.

Aceasta este studentă în anul doi și are bursă la Plymouth University la specializarea în Fizioterapie.

Aceasta practică înotul de performanță, își dorește să meargă la Olimpiadă unde ar vrea să reprezinte România și să câștige o medalie.

Cele mai mari calități ale sale sunt determinarea și adaptabilitatea și îi place să încerce chestii noi, precum un sport nou. Alexandra și-a propus să demonstreze că este capabilă să depășească orice obstacol și să își atingă țelurile, indiferent de dificultate.

A spus despre ea că se pricepe cel mai bine la puzzle-uri, la întrebări de IQ, la cultură generală, iar ca hobby-uri îi plac alergatul, tenisul, sala și triatlonul.

Se descrie ca o persoană ambițioasă, harnică, cooperantă, energică, interesantă, iar cel mai mare defect al său de care ar vrea să scape, dar nu reușește este că uneori este prea vorbăreață. Alexandra a mai precizat că este super aventurieră și că îi plac expedițiile, iar cea mai mare teamă a sa este frica de înălțime.

Este sensibilă când vine vorba de animale, iar caracteristicile pe care le apreciază la persoanele din jurul său sunt sinceritatea, ambiția și silința.

Pe lângă medalia pe care ar vrea să o câștige la înot, concurenta de la "Insula de 1 Milion" își dorește foarte mult să îl întâlnească pe sportivul ei preferat, Michael Phelp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Până în prezent cea mai mare realizare a sa este medalia de argint de anul trecut obținută la Campionatul Național din România de înot.

Despre viața personală a Alexandrei – Georgiana

În urmă cu 6 ani, Alexandra s-a mutat în Anglia cu mama sa. Părinții săi au divorțat, iar mama ei a fost nevoită să o ia de la zero pentru ea și mai ales pentru visul acesteia de a deveni înotătoare de performanță.

Mama ei s-a recăsătorit, iar Alexandra nu mai ține legătura cu tatăl ei.

Fata de 19 ani a ales să participe la "Insula de 1 Milion" pentru că i se pare tare emisiunea și pentru că vrea să își încerce norocul. Aceasta luptă pentru părinții săi pentru că își dorește o viață mai bună atât pentru ea cât și pentru aceștia în Anglia.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Întrebată cum s-a simțit atunci când a aflat că a fost aleasă să participe la acest show TV, Alexandra a răspuns că „Mă simt foarte norocoasă și foarte bucuroasă”, iar primul lucru pe care l-a făcut atunci când a aflat de selecție a ținut să precizeze că „Am sărit în sus de bucurie cu iubitul meu”.

Aceasta se află într-o relație de 2 ani cu un băiat care la rândul său este Campion Național la înot în România.

 

 


Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.

Laura Stoica, una dintre cele mai iubite voci ale României, ar fi aniversat pe 10 octombrie 2024 vârsta de 57 de ani. Iată cum arată mormântul artistei la 18 ani de la tragedie!