S-a născut Pescobar Junior! Patronul de la Taverna Racilor a făcut anunțul chiar acum: „Felicitări, mami!”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 mar 2024, 15:42

S-a născut Pescobar Junior! Patronul de la Taverna Racilor a făcut anunțul chiar acum: „Felicitări, mami!”

Sursa: Facebook Pescobar

Pescobar, patronul de la „Taverna Racilor”, este în culmea fericirii. Bărbatul a dat vestea cea mare pe rețelele sociale, potrivit căreia este tătic de băiat!

Pescobar este în al nouălea cer, alături de cei doi copii ai săi. Patronul de la „Taverna Racilor” are deja o fetiță, iar acum iubita sa a dat naștere unui băiețel.

Pescobar este tată de băiețel. Patronul a făcut anunțul chiar acum

Vedeta nu s-a putut abține și a postat totul pe rețelele sociale. În fotografie, acesta are un buchet mare de trandafiri roșii pentru iubita sa și se află la maternitate.

Citește și: Ce decizie a luat Pescobar după ce restaurantul său din Snagov a luat foc: ”În România ajunge” Omul de afaceri a dezvăluit totul

„Felicitări, mami! Sunt tătic de băiețel- Pescobar Junior. Mulțumim lui Dumnezeu!,” a scris Pescobar pe pagina sa de Facebook.

Cine este și cum arată tânăra care ar fi rămas însărcinată cu Pescobar

Paul Nicolau este tată pentru a doua oară, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este cine este cea care a rămas însărcinată cu patronul de la Taverna Racilor.

Ei bine, afaceristul pare să-și fi găsit acum echilibrul și fericirea alături de o șatenă pe nume Gianina, potrivit Cancan.ro. Deși cei doi nu s-au afișat împreună în mediul online, relația lor este descrisă ca fiind serioasă și profundă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Pescobar a ajuns pe masa de operație. Patronul de la Taverna Racilor a povestit chinurile prin care a trecut: „Toată viața am suferit”

Cu toate că bucuria este până la cer, Pescobar mărturisea în urmă cu câteva luni că și-ar dori un test de paternitate.

Potrivit RomâniaTV, Pescobar spunea că este dispus să-i asigure traiul necesar copilului, însă nu înainte de a efectua un test de paternitate pentru a se asigura că el este tatăl.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Pescobar mărturisea faptul că s-a săturat să fie amant, dorindu-și lucruri mai serioase.

Nu îmi mai plac. Nu mai combin așa ceva. Am fost pe poziție de amant și am ajutat foarte mult timp, dar nu mai. Da, cu amant de succes ajuți femeia, vine să se descarce, vine, vorbește altceva ce nu poate să vorbească cu ăla, se simte în siguranță, are încredere, știe de ce vine. Fără sună-mă, fără gelozii, vine, dă răul afară, am și vorbit un pic și s-a dus fericită la om acasă. Pentru el am făcut toate astea”, a mărturisit Paul Nicolau, în podcastul Fiță cu Adiță.