Cine este Szasz Szidonia, tehnicianul maseur de la “Insula de 1 milion”: A participat la competiții sportive televizate și ar vrea să îl întâlnească pe Jason Statham

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 15:52
Szasz Szidonia participă la “Insula de 1 milion”  
Sursa: Sursă Kanal D

Szasz Szidonia a participat la mai multe emisiuni sportive și vrea să participe și la “Insula de 1 milion” pentru că îi place competiția și lucrurile care o scot din zona sa de confort.

Sindy (Szasz Szidonia) a devenit cunoscută publicului din România datorită participării sale la mai multe competiții televizate și deși a fost contactată să ia parte la Survivor All Stars, aceasta a preferat să meargă la “Insula de 1 milion”. Îi place aventura, competiția, dar și lucrurile care o scot din zona de confort.

Cine este Szasz Szidonia de la  “Insula de 1 milion”?

Szasz Szidonia sau Sindy, așa cum o vor cunoaște telespectatorii emisiunii “Insula de 1 milion”, are 29 de ani și este din Brașov.

A terminat Colegiul Național Aprily Layos, după care și-a continuat studiile la postliceala Tehnician Maseur, având și diplome în coafor și în mezoterapie facială. Tânăra lucrează în prezent ca tehnician maseur de aproximativ 9 ani.

Întotdeauna a vrut să meargă într-o aventură palpitantă, iar visul său este să călătorească și să își trăiască viața la maxim.

Aceasta se descrie ca o persoană zăpăcită, curajoasă și de încredere, diferită și prietenoasă, iar pe parcursul vieții sale, sportul a avut o mare însemnătate pentru ea, practicând gimnastică, aerobic, atletism, dansuri, kempo, asihara, kickbox, box, street workout și

fitness. Sindy este 100% unguroaică și se mândrește cu această latură a sa.

Cel mai mare atu al său este curajul iar ca hobby-uri are: desenul, muzica, natura, pictatul, dansul, înotul, cățăratul, sporturile, vizionarea de filme.

Despre aptitudinile sale aceasta a ținut să precizeze că sunt faptul că e o sportivă adevărată și că este competitivă.

Cel mai mare defect al său este haotică și foarte grăbită, îi este frică de păienjeni și șerpi și cedează destul de ușor atunci când nu are de mâncare un timp îndelungat.

Banii reprezintă o sursă de siguranță pentru ea și pentru familia ei. Cei din jurul său o percep ca pe o persoană de încredere și se pricep foarte bine sporturi, dar învață foarte repede și chiar dacă nu a experimentat înainte un lucru, poate să-i iasă perfect din prima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai mare vis al său este să călătorească și să își trăiască viața la maxim și visează să îl întâlnească pe actorul său preferat Jason Statham.

Cea mai mare realizare a sa este că a reușit să rămână o persoană cu un suflet frumos și o inimă mare, și că a reușit să se ridice de fiecare dată, după toate greutățile și lucrurile prin care a trecut.

Sindy a spus că are și regrete, dar important este că a învățat din greșeli și nu le mai repetă. De asemenea ar vrea să schimbe multe, dar înțelege că poate în acel moment trebuia să facă acele greșeli ca să învețe

Despre viața personală a Szasz Szidoniei

Despre familia ei, Sindy a precizat că are o soră geamănă și nu este căsătorită.

Szasz Szidonia a ales să participe la “Insula de 1 milion” pentru că îi place aventura, natura, competiția, lucrurile care o scot din zona ei de confort. Ea vrea să lupte pentru ea și familia ei, pentru că vrea să le ofere o viață mai bună.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Szidonia a mai participat și la alte emisiuni de acest gen cum ar fi Ninja Warrior în 2018 și la Survivor în 2021. Aceasta a fost contactată si rugată să participe la Survivor All Stars, dar a preferat să meargă la “Insula de 1 milion”.