Mesaje creștine de Buna Vestire 2024: ”Maica Domnului să vă apere de toate relele știute și neștiute”

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 24 mar 2024, 21:33

Traditii si obiceiuri buna vestire

Sursa: PixaBay

Iată câteva mesaje și urări frumoase pentru sărbătoarea Bunei Vestiri, celebrată de creștinii ortodocși pe data de 25 martie 2024

În rândurile de mai jos vei găsi cele mai frumoase mesaje creștine de Buna Vestire!

Citește și: Vești bune pentru toți pensionarii! Ministrul Muncii face cel mai important anunț: „Estimăm că în luna mai-iunie 2024”

Mesaje creștine de Buna Vestire

„Buna Vestire să vă aducă iubire în inimă, realizări şi multă fericire!”

„Sfânta zi a Bunei Vestiri să vă aducă în viață pace și liniște, iubire și sănătate, credință și speranță, înțelegere și armonie, iar Maica Domnului să vă apere de toate

relele știute și neștiute!”

„Buna Vestire să vă aducă linişte în suflet, pace şi speranţă!”

„În ziua sfântă de Buna Vestire să aveți parte doar de bine! Din cer!”

„De Buna Vestire redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”

„Maica Domnului să vă apere de toate relele știute și neștiute.”

„O zi de Buna Vestire binecuvântată, sub ocrotirea Maicii Domnului!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sărbătoarea de astăzi să-ți indice drumul acolo unde nu există niciun cuvânt „tristețe” și unde domină dragostea!”

„Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare!”

„De Buna Vestire, lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.”

Citește și: Ce trebuie să punem în pragul casei de Buna Vestire? Acest obicei ne apără de boală şi catastrofe

Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului

Buna Vestire este recunoscută drept cea mai veche sărbătoare dedicată Fecioarei Maria, iar în această zi specială, credincioșii rostesc rugăciuni speciale, dorindu-și pace în inimi, liniște și multe alte binecuvântări din partea Sfintei Fecioare Maria.

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, Amin. Slavă Ție, Dumnezeul nostru, Slavă Ție! Slavă Ție, Dumnezeul nostru, Slavă Ție! Slavă Ție, Dumnezeul nostru, Slavă Ție! Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate le împlinești, Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi! Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi! Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi! Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin. Preasfânta Treime, miluiește-ne pe noi. Doamne, curățește păcatele noastre. Stăpâne, iartă fărădelegile noastre. Sfinte, cercetează și vindecă neputințele noastre, pentru Numele Tău.

Doamne miluiește, Doamne miluiește, Doamne miluiește. Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin. Tatăl nostru, Care ești în ceruri, sfințească-Se Numele Tău, vie Împărăția Ta, fie voia Ta, precum în cer și pe pământ. Pâinea noastră cea spre ființă, dă-ne-o nouă astăzi, și ne iartă nouă greșalele noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel rău. Pentru rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, ale Sfinților Părinților noștri și ale tuturor Sfinților, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi. Amin”.