Ce avere are, de fapt, Claudia Pătrășcanu! Biografie, studii și parcursul carierei după plecarea din trupa Exotic

Autor: Cristina Mocanu
Claudia Pătrășcanu Foto(4)

Ce avere are Claudia Pătrășcanu?

Sursa: facebook.com

Ce avere a reușit să facă Claudia Pătrășcanu după ce a părăsit trupa Exotic și care a fost evoluția acesteia în carieră?

Claudia Pătrășcanu este o personalitate cunoscută în lumea muzicală și media din România, fiind recunoscută pentru cariera sa în muzică, dar și pentru aparițiile sale televizate și activitatea în social media. Aceasta a devenit cunoscută odată cu lansarea trupei de muzică din care a făcut parte, Exotic. Totuși după mai mulți ani, trupa s-a destrămat și fetele, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu au luat-o pe drumuri separate. Iată ce avere a reușit să strângă Claudia Pătrășcanu și care este biografia artistei.

Ce avere are Claudia Pătrășcanu?

Claudia Pătrășcanu, cunoscută cântăreață și personalitate media, a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre averea sa. Cu toate că este o figură publică cu o carieră de succes în muzică și în domeniul media, Claudia a dezvăluit că nu deține nimic pe numele său. Totul aparține mamei sale, care împreună cu tatăl său, care din păcate nu mai este în viață, au muncit din greu pentru a construi o avere.

Claudia a explicat că toate proprietățile și bunurile sale sunt pe numele mamei sale, într-un gest de responsabilitate și educație din partea părinților ei. Acest lucru include și casa în care locuiește și mașina pe care o conduce. Claudia a subliniat că decizia de a nu deține nimic pe numele său este legată de dorința părinților ei ca ea să învețe importanța muncii și responsabilității.

Mai mult decât atât, Claudia a împărtășit această învățătură și cu proprii ei copii, explicându-le că nu își pot permite extravaganțe și că este important să fie conștienți de valoarea muncii și a responsabilității financiare. În acest sens, Claudia vrea să îi educe pe copiii ei într-un spirit de independență și responsabilitate, astfel încât să fie capabili să își câștige propriile lor mijloace de trai și să fie utili în societate, indiferent de domeniul în care vor activa.

Citește și: Cine este iubitul Claudiei Pătrășcanu! Lângă cine și-a găsit vedeta fericirea după divorțul de Gabi Bădălu

„Eu la 43 de ani, nu am nimic pe numele meu. Eu nu am nimic. Totul este pe numele mamei mele, pentru că totul îi aparține ei și tatălui meu, bineînțeles, care nu mai este printre noi. Ei au muncit foarte mult și nu au vrut să îmi lase nimic pe numele meu.

Și copiii, nepoții…mama le-a explicat, le-am arătat și actele și tot să știe că ceea ce muncit, cât cânt și ce aduc umplem frigiderul, plătim activitățile, atât cât ne permitem. Le-am spus, casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu totul este al bunicilor", a precizat artista, potrivit viva.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Biografia și evoluția în carieră a Claudiei Pătrășcanu

Născută pe 6 octombrie 1978 în Constanța, România, Claudia și-a început drumul în lumea muzicală încă din copilărie, pasiunea pentru muzică fiind evidentă încă de la o vârstă fragedă.

Debutul său în industria muzicală a avut loc în 1998, atunci când a devenit membră a trupei „Exotic”, alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru. Trupa a cunoscut un succes impresionant, dar în 2001 Andreea Bănică a decis să părăsească formația pentru a forma un alt grup muzical. Cu toate acestea, Claudia și Julia au continuat sub numele de „Sexxy” și au continuat să impresioneze publicul cu hiturile lor.

După o perioadă de succes alături de „Sexxy”, Claudia a decis să urmeze o carieră solo și și-a relansat activitatea muzicală în 2011, sub numele de scenă Claudette. De-a lungul timpului, a participat la numeroase evenimente și concerte, lansând mai multe piese care au avut un impact semnificativ în industria muzicală românească.

Pe plan personal, Claudia Pătrășcanu a fost implicată într-o relație cu afaceristul Gabi Bădălău, iar cei doi și-au unit destinele pe 14 februarie 2015. Din această relație au rezultat doi băieți, Gabriel și Nicolas. Totuși, în ultimii ani, cuplul s-a confruntat cu probleme și au intrat într-un proces de divorț care a fost mediatizat intens în presa tabloidă.

Citește și: Secretul Claudiei Pătrășcanu pentru părul creț. Cum să îți definești buclele și să păstrezi volumul. Costă doar câțiva lei

În ceea ce privește cariera sa, Claudia Pătrășcanu este cunoscută pentru prezența sa energică pe scenă și pentru stilul său distinct în muzică. Cu toate că a întâmpinat și momente dificile în viața personală, Claudia a reușit să se mențină activă în industria muzicală și să își câștige un loc special în inimile fanilor săi.