Simina Loica, postare neașteptată despre Alex Zănoagă, la un an de la divorț: „Iubirea mea”. Ce părere are Simina despre o posibilă împăcare

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 15 mar 2024, 00:07

Ce mesaj a transmis Simina Loica despre Alex Zănoagă

Sursa: Instagram Simina Loica; Kanal D

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit în urmă cu un an, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat micuțul lor băiețel, Dominic.

După un an de la divorț, Simina Loica și Alex Zănoagă revin în atenția publicului cu o posibilă împăcare. Cei doi s-au întâlnit în cadrul emisiunii „Puterea dragostei” și, deși povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2022, rămân legați prin fiul lor, Dominic.

Ce mesaj a postat Simina Loica despre Alex Zănoagă

Într-o sesiune recentă de întrebări pe Instagram, Simina Loica a clarificat acest aspect, subliniind că, deși îl respectă pe Alex și îl consideră parte din familia ei, datorită lui Dominic, nu mai există loc pentru el în viața

ei ca inima ei.

„Nu! Alex pentru mine este tatăl lui Dominic și îl văd parte din familie, dar nu ca bărbat ce ar mai avea loc în viața mea ca iubit, soț, etc... Îl respect și îl ajut când pot pentru că este tatăl lui Dominic”, a transmis femeia, pe rețelele sociale.

Această declarație a fost însoțită de o fotografie adorabilă cu Dominic, lângă care a mai scris: „Iubirea mea!”.

Astfel, Simina a subliniat legătura specială dintre ea și fiul ei.

Citește și: Promisiunea pe care Jador i-a făcut-o Siminei, la „Puterea Dragostei”: „O să mă caute și dacă am copil cu Alex”. Ce s-a întâmplat după fix 5 ani

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Foștii concurenți de la „Puterea Dragostei” au hotărât să meargă pe drumuri separate după mai multe încercări nereușite de a-și reconstrui relația. Certurile dintre cei doi au început la scurt timp după nașterea lui Dominic, iar tensiunea în relația lor a crescut treptat.

„După 3-4 luni de când l-am născut pe Dominic au început certurile. I-a fost greu cu copilul. Tot plângeam amândoi și tot așa.

Da, și el plânge. Eu plâng mai mult, dar nu mă bucuram când plângea el. Eu mă încurajam că nu sunt eu nebuna, că asta se întâmplă în mai multe familii. Nu s-a putut. Poate daca nu era Dominic, eram deja despărțiți”, a povestit fosta soție a lui Alex Zănoagă, la emisiunea Online Story, moderată de Cornelia Ionescu.

Simina Loica nu și-a dorit să se despartă de Alex Zănoagă

Deși Simina mărturisește că nu își dorea acest final și că visul ei era să aibă o familie fericită, situația lor a devenit din ce în ce mai dificilă. Cu toate acestea, Simina își exprimă recunoștința față de Alex pentru lecțiile învățate și își asumă în totalitate rolul de mamă pentru Dominic.

„N-am plâns că ne-am despărțit. Nu asta era visul meu, să mă mărit, să am un copil și apoi să divorțez.

Asta m-a durut, nu îmi doream pentru Dominic să ajungem așa. Voiam să avem casa noastră, încă 3 copii, să alerge prin curte.

Citește și: Alex Zănoagă s-a împăcat cu Jador, după scandalurile cu Simina! „Am mers și la un concert de-al lui!”

Așa a vrut Dumnezeu. De la Alex am avut ce învață. Nu contează că a fost mai mic cu cinci ani decât mine. Nu pot să garantez că niciodată nu vă mai fi ceva. O să iau totul că atare pentru mine și Dominic”, a mai spus fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”.

 


Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.