Ce tunsoare neobișnuită a ales Ema Uta! Make-up artistul aduce în România trendurile de peste ocean

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 15 mar 2024, 19:12

Ema Uta și-a făcut o schimbare radicală de look

Sursa: Instagram Ema Uta

Printr-un Instastory postat ieri, Ema Uta i-a șocat pe fanii din online cu noul ei look. Aceasta și-a făcut o tunsoare de-a dreptul inedită.

Ema Uta este foarte activă pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face în viața de zi cu zi. Așa a făcut și de această dată, când le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram cum s-a tuns.

Ce tunsoare a ales Ema Uta

Tânăra nu și-a realizat de una singură tunsoarea, ci a apelat la ajutorul unui hairstylist profesionist, din studioul căruia a filmat întreg procesul.

Înainte de toate, pentru coafura îndrăzneață, Emei i s-a aplicat o perucă blondă, semn că nu s-a simțit pregătită să-și sacrifice propriul păr.

„Doamne, cum mi-ai prins peruca asta... Bombă!”,  a spus make-up artistul în clipul postat pe Instastory.

După ce fata s-a bucurat, pentru câteva momente, de cât de frumos îi stătea cu peruca lungă și blondă, a venit momentul ca stilistul să treacă la următorul pas, și anume tunsoarea.

În acest sens, Ema Uta a ales un look de-a dreptul inedit.

Citește și: Ema Uta, cadou de sute de mii de euro de Valentine's Day! Alex Bodi a lăsat-o fără cuvinte

Aceasta a decis să își tundă scurt părul din față și din părți, în așa fel încât să-i ajungă până pe linia sprâncenelor, iar părul din spate l-a lăsat lung.

Deși acest tip de coafură nu este unul des întâlnit la femeile din România, este extrem de popular în occident. Astfel, tânăra și-a dorit să se alinieze tendințelor din afară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-a vopsit Ema Uta după tunsoarea îndrăzneață

Însă, misiunea hairstylistului nu s-a terminat aici, căci, ulterior, a trebuit să o vopsească pe clientă, care și-a dorit să iasă din tipare și în privința culorii părului. Aceasta a cerut să-i fie aplicate niște pete de culoare gri, dar doar pe unele porțiuni din păr, astfel încât să se creeze efectul unor reflexii.

După această transformare radicală de look, make-up artistul a pozat în cadrul unui shooting, întrucât, pe filmările postate de ea pe pagina personală de Instagram se poate observa că se afla într-un studio foto.

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce Anamaria Prodan l-a felicitat pentru despărțirea de Ema Uta. Afaceristul pare că a luat decizia finală

De asemenea, Ema Uta a specificat și într-unul dintre story-uri că se pregătea pentru o ședință foto: „Behind the scenes of a crazy shooting (Trad. În culisele unui shooting nebun)”.