Ce reprezintă brățările pe care Cosmin Cernat le poartă la mână în emisiunea Insula de 1 milion

Autor: Oana Picerea

Ce reprezintă brățările pe care le poartă Cosmin Cernat la mână

Sursa: Kanal D

A început cel mai așteptat reality show al momentului, „Insula de 1 milion’’. Cei 50 de concurenți au ajuns în Republica Dominicană și sunt pregătiți pentru cea mai intensă competiție individuală televizată de până acum. Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului de aventură „Insula de 1 milion” le-a făcut acestora o dezvăluire personală, încă de la prima ediție.

Cel mai mare experiment social televizat, „Insula de 1 milion”, a început în forță pe Kanal D. Cei 50 de concurenți au ajuns în Republica Dominicană și sunt pregătiți să își demonstreze abilitățile sociale și să lupte pentru a ajunge cât mai departe. Concurenții au ajuns pe insulă sărind din bărci cu tot cu bagaje în apele oceanului. Concurenții au intrat plini de energie în arenă acolo unde îi aștepta Cosmin Cernat.

Ce reprezintă brățările pe care le poartă Cosmin Cernat la mână

Într-o competiție individuală în care brățara este elementul central al reality show-ului, Cosmin Cernat le-a menționat concurenților că și el poartă la mână 4 brățari cu totul deosebite. Iată ce semnificație are fiecare brățară pe care o poartă Cosmin Cernat la „Insula de 1 milion’’

„Eu am la mână 4 brățări care valorează totul pentru mine.

Ele au fost create aici, în această țară superbă. Pe una din ele scrie „Mădălina” și este a soției mele. Apoi sunt alte trei brățări. Pe una scrie Matei, pe una scrie Maya și pe una Ayana. Sunt cei trei copii ai mei. E tot ce am eu mai de preț’’, a spus Cosmin Cernat vizibil emoționat.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Cosmin Cernat a plecat alături de soția sa în Republica Dominicană

Prezentatorul „Insulei de 1 milion” nu este singur în Republica Dominicană, ci alături de soția sa, Mădălina, și de fiul său, Matei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Merg în Republica Dominicană cu Matei și Mădălina. Matei are 19 ani. A spus că de abia așteaptă să plecăm și că e fericit că ne întoarcem acolo. Când am ajuns prima dată în Republica Dominicană (pentru “Exatlon”), pe Matei și pe Ayana i-am înscris la școală online, în Canada, și el acum termină această școală în regim online”, spunea Cosmin Cernat, la emisiunea „în Oglindă”.

Citește și: Primul lucru pe care l-a făcut Cosmin Cernat când a ajuns pe “Insula de 1 milion”: “Iubesc nisipul din Dominicană! Chiar dacă uneori e atât de fierbinte încât am impresia că poți face ouă ochiuri pe el”

În cadrul reality-ului de aventură "Insula de 1 milion", 50 de participanţi se angajează într-o competiţie individuală pentru a-şi îndeplini cele mai îndrăzneţe visuri.

Cosmin Cernat: „O să fie momente grele, o să fie momente dificile. Eu o să pot fi alături de voi atât cât îmi permite poziția să fiu aici, dar mă bucur că ne-am întâlnit aici și suntem împreună la „Insula de 1 Milion!”