Momente de panică! O concurentă a leșinat la Insula de 1 milion: „Medic, repede! Apă, repede!”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 16 mar 2024, 21:49

Concurenta care a lesinat in prima editie la Insula de 1 milion

Sursa: Kanal D

Momente de panică pentru concurenți la „Insula de 1 milion”. Una dintre concurente a picat la pământ sub privirile uimite ale concurenților. Cel mai mare experiment social televizat a început cu multe emoții pentru concurenți, moment în care s-a chemat și medicul.

Mădălina s-a prăbușit la pământ imediat ce a ajuns în tabără

A fost panică încă din prima ediție pe „Insula de 1 milion”. Mădălina s-a prăbușit din senin, la pământ. Concurenții au chemat panicați medicul, care a ajuns la ea în câteva secunde

„Medic, medic, medic, repede! Apă, repede!”

Mădălina și-a revenit destul de rapid și a asigurat că se simte bine și speră ca acest eveniment să nu mai aibă loc în drumul său spre victorie.

Citește și: Cine este Lupu Mădălina-Andreea, vânzătoarea de produse makeup de la "Insula de 1 Milion": Locuiește în Spania și iubește pescuitul

Numele meu este Mădălina. Am avut un incident, dar acum sunt perfectă. Mi-am speriat colegii, dar sper să nu se mai întâmple ,” a spus aceasta. În ciuda faptului că Mădălina se descrie ca fiind curajoasă, se pare că emoțiile au copleșit-o.

Lupu Mădălina-Andreea are 23 de ani și s-a născut în Timișoara, dar mai târziu, la vârsta de 5 ani, s-a mutat în Spania împreună cu mama ei, după ce părinții au divorțat. Mădălina este vânzătoare de produse de make-up și parfumuri și se pricepe la pescuit. Această participă la emisiune pentru că își dorește să cumpere o casă în Spania pentru mama sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Micuțu, lecții de prim ajutor pentru concurenți

Micuțu, unul dintre concurenții de pe insulă, este la bază asistent medical generalist. Acesta i-a sfătuit pe concurenții speriați de prăbușirea Mădălinei, faptul că nu trebuie să creeze panică și să lase persoana în cauză să aibă aer. În caz contrar, situația poate deveni și mai gravă decât este.

Micuțu: În cazul în care, doamne ferește, se mai întâmplă chestia asta, eu sunt asistent medical generalist.

Nu săriți toți pe respectivul care a căzut! Îl lăsați, îi faceți loc, pentru că are nevoie de aer. Eu, dacă doamne ferește cad jos și nu am aer, voi mă omorâți, pentru că stați acolo peste mine. Niciodată nu lași omul pe spate. Îl iei, îl palpezi pe spate, vezi dacă ține capul sau nu. După îl întorci pe o parte și aștepți până vine cadrul medical de bază.

Nu faceți gesturi din astea că „mamă, l-am luat, l-am scuturat”. Niciodată! Poți să îi rupi gâtul dacă l-ai scuturat, îl omori. Încercați să vă calmați și nu urlați. Creați stare de panică.

Gândiți-vă că nu o să avem mâncare. Dacă aveți stări din astea de panică, ne luăm la bătaie. Mădălina a căzut și 70% dintre ei nu au știut ce se întâmplă.

De asta am așteptat să vină medicul să vorbim despre asta, pentru că foame plus panică egal.. BOOM!

Cel mai așteptat experiment social televizat a început sâmbătă, 16 martie, la Kanal D. „Insula de 1 milion” va fi gazdă pentru cei 50 de concurenți care au pornit în aventura vieții lor.

Profesii diferite, caractere și vârste care mai de care, acestea sunt principalele trăsături care îi caracterizează pe concurenți. Rămâne de văzut cum se va descurca fiecare în aceste experiment.