S-au încins spiritele între concurenții de la Insula de 1 milion: „Îl arunc în apă’’

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 16 mar 2024, 22:06

S-au încins spiritele între concurenții de la Insula de 1 milion: „Vezi că ești primul la eliminare’’

Sursa: Kanal D

Cel mai mare experiment social televizat a debutat în această seară la Kanal D. Concurenții au fost nevoiți să alerge pentru a prinde mâncare și provizii. Nici bine nu au ajuns în tabere, că deja s-au încins spiritele între concurenți.

Cei 50 de concurenți s-au împărțit în trei tabere după bunul plac, iar Cosmin Cernat i-a avertizat că lupta pentru supraviețuire nu va fi deloc ușoară. Aceștia vor trebui să se lupte pentru a câștiga hrană, provizii și diferite unelte pentru construcții.

Unul dintre concurenți, acuzat că a furat de la tabăra adversă

În lupta pentru supraviețuire, concurenții au alergat în scopul obținerii diferitelor ustensile necesare pentru traiul pe insulă, printre care mâncare și obiecte de construcții.

Toată lumea se va îndrepta acum pe partea opusă a insulei, pe plajă, acolo vă așteaptă așa: hrană, provizii și materiale de construcții. Însă, acestea nu vor ajunge pentru toată lumea. Nu va fi deloc ușor, dar aceasta este “Insula de 1 milion”, a anuntat Cosmin Cernat.

Camelia: A fost o luptă!

Cel care a procedat total greșit față de restul concurenților este Mihai, acuzat că a furat un topor din tabăra adversă.

Cu toate acestea, concurentul susține că nu a încălcat nicio regulă, ba chiar ar fi fost și el furat la rândul său.

Citește și: Jaguaru: „Am facut AVC, am avut 1% șanse de supraviețuire’’ Lacrimile concurenților au curs în prima ediție „Insula de 1 milion’’. Ce povești emoționante au ieșit la iveală

Micuțu: E o chestie neplăcută să ți se fure un obiect cu care tu vei avea treabă, mai ales toporul.

Mihai nu a înțeles un singur lucru: competiție înseamnă să mă lupt să câștig, nu să fur.

Filip: Lucruri de genul acesta nu rămân nepedepsite.

Mihai: Am luat deja un topor de la cealaltă echipă. O să vină sigur și ei să ne fure. Situația care a fost: În momentul în care noi ne luam unelte, scule și așa mai departe, mi-au tras din mână lopata, cuțitul, m-au tăiat la mână și atunci am fost la furat direct.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sorin: Mihai este un băiat cu experiență. Eu am preluat foarte multe lucruri pe care Mihai le-a spus și am adaptat cu ceea ce știam eu.

Schimb dur de replici între Micuțu și Mihai

Micuțu, o fire sociabilă și ambițioasă, i-a transmis lui Mihai că modul în care a procedat este extrem de urât, iar în ochii săi este acum un zero.

Micuțu: Nu e frumos ce ai făcut. Ai făcut un gest foarte urât. Ideal ar fi să-mi dați toporul înapoi.

Tu ai venit în tabără la mine și l-ai furat. Nu e frumos, pentru că suntem prieteni.

Citește și: Cine este Oprișenescu Mihai-Iulian, inginerul software de la „Insula de 1 milion”: A reușit să se vindece singur prin autosugestie după ce a încercat să stingă un incendiu provocat de el

Sorin: N-are rost să te complici. Îl arunc în apă!

Micuțu: Dacă faceți gestul ăsta, vă garantez că o să rămâneți fără multe lucruri. Mihai, trebuie să știi că în momentul de față ești 0 pentru mine, cel puțin.

Mihai: Nu este problema mea ce crede el despre mine. El nu știe că un membru al echipei sale mi-a luat lopata din mână.

Fiecare din concurenți au luat ce au apucat, chiar și de pe fundul cutiilor, unde se pare că erau cele mai valoroase lucruri, iar acum sunt pregătiți să lupte în cel mai mare show de aventură.