Nominalizările făcute de Andrei încing spiritele pe Insula de 1 milion! Află cum vor reacționa concurenții, dar și la ce strategie recurge Andrei în noul episod de luni, de la ora 20:00, doar la Kanal D

Autor: Oana Picerea

Nominalizările făcute de Andrei încing spiritele pe Insula de 1 milion

Sursa: Kanal D

Ne apropiem cu pași repezi de cea de-a treia ediție a show-ului de aventură „Insula de 1 milion”. Cel mai mare experiment televizat a adus 50 de concurenți în Republica Dominicană, însă doar 49 au mai rămas în lupta pentru depășirea propriilor limite.

În episodul de luni, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D, concurenții din cele trei tabere își creează diferite strategii și comentează în urma deciziei luate de Andrei, cel de-al treilea câștigător al ruletei.

Andrei: Să vedem ce se întâmplă mai departe. O să fie ceva interesant. 4 titani și 4 amazoane.

Micuțu, deranjat de nominalizările lui Andrei

Cosmin Cernat a învârtit pentru a treia oară ruleta, iar numărul indicat i-a corespuns lui Andrei, tânărul în vârstă de 34 de ani, din Botoșani.

Întrebat dacă are o strategie, acesta răspunde afirmativ, iar concurenții așteaptă acum cu sufletul la gură deciziile, care par să stârnească controverse în tabere.

Citește și: Cine este MICUŢU, concurent la "Insula de 1 Milion": Angheliuc Cristian este asistent medical și este pasionat de podcasturi

Micuțu: Ei gândesc în felul următor. Hai să eliminăm topurile și după vedem ce mai facem. Ghinion! La noi topurile rămân.

Alin: Dacă astăzi la ruletă o să cadă unul de al lor, să vedem pe cine nominalizează.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ce va consta următoarea probă de pe Insula de 1 milion

În urma alegerilor făcute de Andrei, la următoarea probă vor participa din nou patru concurenți, fiecare luptând pentru a rămâne în competiție, implicit pentru a-și păstra brățara.

Citește și: Cine este Zăgan Andrei Victor, consilierul în vânzări de la “Insula de 1 milion”: A participat la un casting pentru un show televizat de cooking și adoră să se uite la serial și filme

Prezentatorul Cosmin Cernat anunță că va fi o probă dificilă, în care răbdarea și calmul sunt două puncte forte.

Cosmin Cernat: Proba cu nervi de oțel se va desfășura și în apă și pe uscat.

Până acum, opt concurenți nominalizați s-au luptat pentru a rămâne în competiție. Primul concurent care a pierdut, fiind în pericol de eliminare, a fost Filip, însă acesta a fost salvat de Ciprian, care i-a cedat de bună voie brățara, părăsind așadar competiția.

În situația lui Filip este acum Alexa, care s-a duelat cu Sindy, Alexandra și Adina și a pierdut dreptul la brățară. Ea are la dispoziție 24 de ore să meargă din tabără în tabără și să convingă unul dintre concurenți să îi cedeze brățara proprie.

Iată primele imagini din episodul de mâine în video-ul de mai jos: