Gestul făcut de patronul de la Ferma Dacilor, la 3 luni de la tragedie! Cornel Dinicu a anunțat pe toată lumea: „Vă așteptăm”

Autor: Diana Bostan

Anunțul făcut de Cornel Dinicu, patronul Ferma Dacilor

Sursa: Facebook: Cornel Dinicu/ Ferma Dacilor

Acțiune inedită după tragedia de la Ferma Dacilor. În urma incendiului în care și-au pierdut viața opt persoane, conducerea pensiunii a găsit o modalitate deosebită prin care să păstreze vie amintirea celor dragi.

Incendiul care a izbucnit la Ferma Dacilor a avut consecințe devastatoare, soldându-se cu pierderea a opt vieți, printre care și fiul patronului, Cornel Dinicu. Tragedia a lăsat familiile îndurerate și distruse de durere. În memoria victimelor, este planificată o acțiune de amploare care va avea loc la sfârșitul lunii martie.

O acțiune inedită va avea loc la Ferma Dacilor în amintirea persoanelor decedate

Pensiunea Ferma Dacilor a fost scena unui tragic eveniment, în a doua zi de Crăciun, atunci când un incendiu a curmat viața a opt persoane. În semn de omagiu și comemorare, urmează să se desfășoare o acțiune de amploare pentru a onora memoria celor care au pierit în această tragedie.

Pensiunea a transmis anunțul despre evenimentul ce urmează să aibă loc pe rețelele de socializare, invitându-i pe internauți să se alăture.

Planul este să se planteze copaci în memoria celor care au părăsit această lume. Toți cei care vor să se implice sunt îndemnați să se alăture acțiunii sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 9:00.

Citește și: Patronul ”Ferma Dacilor”, probleme cu taximetriștii. Motivul pentru care aceștia îi refuză cursele: ”Generează situații destul de neplăcute”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dragii noștri, Cu pași mici încercăm să aducem puțin sens și continuitate vieților noastre. Simțim că e momentul să vă chemăm alături de noi. Sâmbătă, 30 Martie, începând cu ora 9.00 vom planta pe domeniul Ferma Dacilor câteva sute de arbori în amintirea oamenilor dragi și foarte iubiți care nu mai sunt printre noi. Dacă rezonați cu noi, cu povestea noastră, vă așteptăm să-i plantăm împreună”,

a fost mesajul postat pe pagina de Facebook e pensiunii Ferma Dacilor.

Patronul de la Ferma Dacilor a postat un mesaj tulburător pe rețelele sociale

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, a transmis un mesaj profund și emoționant, fiind primul său comunicat de când se află în arest la domiciliu. A mărturisit că nimic nu se compară cu durerea pierderii propriului copil și că, atunci când se privește în oglindă, se simte „ca un om captiv într-o cușcă”.

Citește și: Cornel Dinicu poate să comunice cu fiul și concubina! Cum a obținut patronul de la „Ferma Dacilor” aprobarea instanței

Nimic, dar nimic pe lumea asta nu poate fi mai crunt ca pierderea propriului copil! Nimic nu poate fi mai dur ca pierderea familiei! Nimic nu poate fi mai nedrept ca moartea unor nevinovați! E crunt, dur și total nedrept! Astăzi, când am ales să ies să-mi strig durerea, cu toate consecințele, chiar nu mai contează nimic.

Poate să-i mai întoarcă cineva pe cei dragi, acum plecați!? Poate cineva să-i mai strângă în brațe pe ei? Pe Anca…pe Vlad…pe Luca…pe Petre…pe Adrian…pe Andrei…pe Piff…pe Victoraș al meu!? Doar când închid ochii mai pot face asta. Atunci când o fac însă aud doar țipete. Simt mirosul de fum. Arsura flăcărilor. Trosnituri de lemn. Urlete. Nenorocirea…O simt în oase, în piele, în tot sufletul ”, a scris Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, pe pagina de Facebook.

O adevărată tragedie a avut loc la ”Ferma Dacilor” a doua zi de Crăciun a anului trecut, atunci când opt persoane și-au pierdut viața în incendiul izbucnit la pensiunea administrată de Cornel Dinicu.