Drake i-a oferit 25.000 de dolari unei fane însărcinate: ,,Vrei să fii tatăl bogat al copilului meu?” Reacția rapper-ului a ajung virală pe internet

Autor: Diana Bostan

Drake i-a oferit unei femei însărcinate 25.000 de dolari

Sursa: Instagram: Drake Ofificial

Gest impresionant făcut de rapper-ul Drake în timpul unui concert. Artistul a oferit 25.000 de dolari unei fane însărcinate.

Artistul Drake a făcut o femeie însărcinată fericită, oferindu-i un loc în zona VIP și o sumă generoasă de bani, totul în timpul unui concert. Întregul moment a ajuns viral pe internet, iar tânăra a fost profund emoționată de gestul rapper-ului.

Drake i-a oferit 25.000 de dolari unei femei însărcinate

Potrivit revistei People, Champagne Papi a susținut un concert la Frost Bank Financial Center din San Antonio, Texas, în weekend, unde a ajutat o femeie însărcinată.

După cum se poate vedea în videoclipurile care circulă pe rețelele sociale, o femeie din mulțime a ținut în aer o pancartă pe care scria:" Sunt însărcinată în cinci luni, vrei să fii tatăl bogat al copilului meu?". Acest mesaj a fost inspirat din piesa sa cu Sexxy Red și SZA.

Chiar în mijlocul concertului, Drake a răspuns că nu vrea să-l ofenseze pe tatăl real al copilului, dar că ar fi încântat să o ajute.

Gestul emoționant al lui Drake nu s-a oprit aici, iar rapper-ul a decis să o mute pe femeia însărcinată în zona VIP pentru a nu fi împinsă de alte persoane venite la concert.

Citește și: Niciodata nu e prea tarziu! Rapperul Drake a terminat liceul la 25 de ani!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În primul rând, să te scot din mulțime ca să te pun undeva în siguranță, cum ar fi în zona VIP sau ceva de genul", a spus el, deoarece nu voia să fie "împinsă" în timp ce era însărcinată.

Mai târziu, el a dezvăluit că vrea să îi ofere un cadou special: "Mi-ar plăcea să îți ofer 25.000 de dolari ca să fii o mamă bogată".

Drake a oferit 100.000 de dolari unui supraviețuitor de cancer

În februarie, fanii l-au aplaudat pe Drake după ce a făcut un gest emoționant, donând 100.000 de dolari unui fan care a învins cancerul. Potrivit Fox, fanul tocmai terminase chimioterapia și aproape că nu a reușit să ajungă la concertul lui Drake din Nashville la momentul respectiv.

Citește și: Cine sunt artiștii nominalizați la Premiile Grammy 2024. Gala are loc pe 4 februarie

O femeie pe nume Lauren Schwallier a participat și ea la spectacol și a ținut în aer un semn pe care scria "FĂRĂ MAI MULTE CHIMIOTERAPII" și "AM TERMINAT CHIMIOTERAPIA". Mai târziu, Drake a adus fanul în față, spunând că nu putea să nu observe semnul ei și că era un moment important.

"Vreau să îți dau 100.000 de dolari. Te iubesc și îți doresc tot binele din lume", a spus Drake, potrivit sursei menționate anterior.