Robi, gesturi neașteptate la adresa Juliei! „Mă mai iubești?” Aflați cum a reacționat Virginia și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mar 2024, 19:50
video Foto(4)

Tachinările dintre Julia și Robi continuă! „Cred că tu mă iubești!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce reacții s-au stârnit în casa băieților!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde publicul în continuare cu noi momente de pomină, concurenți care se confruntă în fiecare zi cu provocări de senzație, dar și cu răsturnări uluitoare de situație și cu tensiuni aprige. După ce în ediția precedentă, Virginia a dat de înțeles tuturor că nu mai suportă nehotărârea lui Robi, iar concurentul a subliniat că dacă va simți din nou presiune mare pe umerii săi va pune punct relației lor.

Deși Virginia a precizat clar zilele trecute că o deranjează glumele pe care Robi le face deseori cu Julia, în ediția de astăzi, tânărul a răspuns la provocările lansate de frumoasa blondină și au reluat tachinările.

Tachinările dintre Julia și Robi continuă! „Cred că tu mă iubești!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Larisa și Julia au mers în vizită, în casa băieților, unde fiecare a socializat cu cei pentru care au simpatii și afinități.

Dacă Larisa a vorbit mai mult cu Patrick, Julia a început, din nou, spre marea dezamăgire a Virginiei, tachinările cu Robi. Cei doi au ras și s-au simțit bine unul în preajma celuilalt. Mai mult decât atât, cei doi nu s-au slăbit din ochi nicio clipă, spre marea uluire a tuturor celor din Casa iubirii.

Citește și: Virginia bate în retragere! „Îmi doresc un bărbat hotărât și care să știe ce vrea!” Iată cum a reacționat Robi în Casa iubirii

Robi: Ce să-mi mănânci sufletul? Ai vrea tu să-ți mănânc sufletul!

Julia: Tu ai vrea să mi-l mănânci!

Robi: Bine, treaba ta!

Julia: Treaba ta, adică? O să se întâmple asta?

Robi: Doamne, nu mai veni aici la noi! Te rog frumos!

Deși Ștefan a încercat să intervină între Robi și Julia pentru că aceștia să pună capăt conversației lor, cei doi concurenți au continuat să se tachineze și să își adreseze replici uluitoare si

au dat de înțeles tuturor ca mai au încă sentimente unul pentru celalalt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Robi, promisiune ciudată pentru Virginia! Concurentul a spus că se vor despărți dacă el va mai avea momente de rătăcire! „Dacă intervine iar presiunea o să pun punct” Iată cum a reacționat partenera lui

Robi: Doamne cât de enervantă ești!

Julia: De ce mă faci enervantă?

Robi: De ce stai pe capul meu?

Julia: Că mi-ai zis să nu mai vin aici și acum stau numai pe capul tău!

Robi: Mă mai iubești?

Julia: Nu te-am iubit niciodată! Cred că tu mă iubești!