Theo Rose a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Anghel Damian: Ce a gravat acesta pe inelul de logodnă

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mar 2024, 11:49

Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian.

Sursa: facebook.com

Celebra artistă româncă, Theo Rose, a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian.

Într-un moment plin de emoție și semnificație, Theo Rose a fost cerută în căsătorie de partenerul său, Anghel Damian. Ceremonia a avut loc chiar în ziua lor de naștere, un gest care a adăugat și mai multă încărcătură emoțională acestui eveniment special.

Theo Rose cerută în căsătorie de Anghel Damian

Theo Rose, cunoscută artistă din industria muzicală, a fost recent cerută în căsătorie de partenerul său, Anghel Damian, într-un moment plin de emoție și semnificație.

Cererea s-a produs chiar de ziua lor de naștere, amândoi fiind născuți la câteva ore distanță unul de celălalt.

În cadrul unui podcast moderat de Mihai Morar, Theo Rose a dezvăluit că a primit un inel special de logodnă din partea lui Anghel, care avea gravate câteva versuri în limba franceză. „Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză.

Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună", a mărturisit artista.

Citește și: Anghel Damian, adevărul despre relația lui cu părinții lui Theo Rose: „E foarte greu, sunt dintr-o bucată!”. Ce părere are familia artistei despre actor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anghel Damian își dorește o nuntă restrânsă

În ceea ce privește planurile de nuntă, Anghel Damian a dezvăluit că nu își dorește o ceremonie grandioasă, cu sute de invitați, ci visează la o petrecere mai intimă. „Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și

după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea", a explicat el, potrivit libertatea.ro.

Citește și: „Vom fi cinci!” Theo Rose și Anghel Damian, din nou părinți? Cei doi sunt pregătiți să-și mărească familia

Theo și Anghel sunt deja părinții unui băiețel, dar cei doi își doresc să mai aducă pe lume încă doi copii.

Artista a mărturisit că ține un jurnal pe care îl va dărui fiului lor, Sasha, când acesta va crește. „Am în mesaje, eu i-am transcris lui Sasha chiar zilele trecute. Anghel a zis la un moment dat că cinci, că formula noastră va fi de cinci, adică trei copii și noi doi. Și i-am scris acolo lui Sasha: Mamă, dacă mai ai doi frați, să știi că s-a împlinit profeția lui taică-tu", a adăugat Theo, subliniind dragostea și planurile lor de viitor ca familie.