Ce imagine își construise Mirel, ucigașul Andreei, pe Facebook! Gestul tânărului i-a șocat pe toți cunoscuții lui

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 mar 2024, 22:10

Mirel poza într-un tânăr model până în momentul în care a ucis-o pe Andreea

Sursa: Facebook Mirel Dragomir

Mirel Dragomir părea, la prima vedere, un tânăr liniștit și cu frică de Dumnezeu, întrucât era student la Medicină și Teologie. Însă, recent, s-a aflat că el a ucis-o pe Andreea Morega.

Anchetatorii au aflat în ce circumstanțe a murit Andreea, tânăra studentă la medicină în Timișoara. Deși nimeni nu se aștepta, în urma cercetărilor s-a aflat că iubitul ei, Mirel, este responsabil de moartea ei.

Ce dezvăluiri fac colegii lui Mirel

Astăzi, cadavrul fetei a fost ridicat de la IML, de către părinții ei, iar acum, cu inimile sfâșiate, de durere se pregătesc să-și conducă unicul copil pe ultimul drum.

În acest timp, Mirel este reținut preventiv până la data de 21 aprilie. Deși a comis o infracțiune deosebit de gravă, acesta cere o măsură mai indulgentă, mai exact, să fie arestat la domiciliu.

Când suspiciunile s-au îndreptat către Mirel, cei din jurul său erau îngroziți de ideea că ar putea comite o faptă atât de cumplită. Student la două facultăți, Medicină și Teologie, Mirel părea să fie dedicat studiului și spiritualității.

Acesta era considerat chiar un exemplu printre cei de vârsta lui.

Citește și: Verișoara Andreei își strigă suferința pe social media, după ce a aflat că tânărul cu care i-a făcut cunoștință i-a luat viața! „Nu pot să accept situația, nu îmi vine să cred”

„Este coleg cu mine la facultate. Este un băiat foarte implicat şi nu a avut absolut niciun incident, nicio ieşire nervoasă.

Foarte dedicat la facultate. Ultima dată l-am văzut ieri la facultate. Am vorbit strict legat de facultate, absolut nimic legat de viaţa lui personală. Nu aş fi crezut niciodată aşa ceva. Nu-l cred în stare, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu îl bănuiesc”,  a declarat un coleg de al lui Mirel, pentru Observator.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mirel i-a șocat pe toți prin cruzimea de care a dat dovadă

Preocupările băiatului și activitatea de pe rețelele de socializare păreau să confirme această imagine curată. Mirel posta în mediul online conținut legat de credință și spiritualitate. Cu toate acestea, adevărul sumbru a ieșit la iveală, iar tânărul a fost demascat.

În ciuda eforturilor de a găsi explicații sau vinovați, rămâne o enigmă cum un tânăr care părea atât de dedicat studiului și credinței a putut să își omoare cu sălbăticie iubita.

Raportul medicilor de la IML a stabilit că Mirel a înjunghiat-o de 31 de ori pe Andreea, în urma unui episod de violență între cei doi.

Citește și: El este Mirel, tânărul care a ucis-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Ce l-a determinat să recurgă la gestul înfiorător

Întreg conflictul transformat în crimă a degenerat din dorința fetei de a se despărți de el, întrucât, de la o vreme, se certau foarte des.

Însă băiatul, orbit de furie, a refuzat finalul poveștii lor de dragoste și a recurs la acest gest extrem.