Ți s-a stricat mașina și nu știi ce soluție să găsești pentru a te deplasa unde ai nevoie? Top 5 idei care te vor ajuta să treci cu bine peste această perioadă

Author: Lavinia Medrea

Când ți se strică mașina, cu siguranță este cel mai nepotrivit și neplăcut moment, deoarece cu ajutorul ei te miști foarte repede oriunde ai nevoie, într-o zi plină.

Cu toate acestea, dacă treci printr-o situație similară, nu trebuie să te enervezi sau să intri în panică, deoarece există mai multe soluții la care poți apela și unde vei avea parte de aproximativ același confort chiar ca în propriul autoturism, în funcție de varianta aleasă. În acest articol, îți vom prezenta câteva dintre opțiunile pentru care poți opta, în cazul în care te lovești de această problemă.

Iată câteva sugestii pentru tine, în cazul în care rămâi fără mașină și ai nevoie de transport:

1. Încearcă transportul în comun 

Una dintre cele la mai îndemână opțiuni este să alegi transportul în comun. Prin urmare, poți să apelezi la autobuz sau la metrou, după caz. Deși pare neplăcut la prima vedere, trebuie să știi că este mult mai ieftin să te deplasezi prin aceste metode, decât altele, cum ar fi taxiul, dar ai și timp să admiri peisajele care te înconjoară. Mai mult, poți să te întâlnești și cu persoane cunoscute și nu numai, cu care să socializezi pe parcursul cursei.

2. Închiriază o mașină 

O altă opțiune pe care o poți avea în vedere este aceea de a împrumuta o mașină de la o firmă autorizată. Așadar, dacă treci chiar acum printr-o situație similară, caută închirieri auto în București de la WLC și poți lua un autovehicul pentru toată perioada în care al tău este în service. În plus, trebuie să știi că majoritatea companiilor de acest gen îți oferă tarife accesibile și flexibile, astfel încât să îți poți permite să alegi un vehicul potrivit nevoilor tale.

3. Apelează la un prieten sau la un coleg

Dacă ai un prieten sau un coleg care locuiește sau lucrează în aceeași zonă cu tine, îl poți contacta să te ajute pe parcursul perioadei în care nu mai ai mașină. Prin urmare, te poate duce și aduce în fiecare zi de la muncă, fără să mai fii nevoit să stai în autobuz. De asemenea, îi poți solicita vehiculul, cât timp nu are nevoie de el, pentru a-ți rezolva și alte probleme în afara locului de muncă, contra cost sau poate în schimbul unui alt serviciu.

4. Descarcă aplicații de tip car-sharing

Mai mult, poți să îți descarci aplicații de tip car-sharing, care sunt tot mai populare în ziua de azi. Așadar, poți folosi aceste servicii pentru a te deplasa rapid și comod în oraș, fără să depinzi de mașina ta personală. De asemenea, cu un simplu apăsat de buton pe telefonul tău poți solicita o călătorie, în care să te poți bucura de confort, fără a simți prea mult lipsa propriului vehicul.

5. Mergi cu bicicleta

Nu în ultimul rând, poți apela la o metodă simplă și sănătoasă și, anume, aceea de a merge cu bicicleta, dacă vremea de afară îți permite. De asemenea, dacă nu deții un astfel de obiect, poți să închiriezi unul de pe stradă, cu ajutorul aplicațiilor făcute pentru acest gen de servicii.

În concluzie, dacă rămâi pentru o perioadă scurtă fără mașina personală, nu trebuie să te panichezi. Există multe opțiuni la care poți apela, pentru a reuși să-ți rezolvi problemele care pot apărea în decursul unei zile. Pe tine te-ar ajuta să închiriezi un autovehicul de la o firmă autorizată? 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.