De necrezut! Pe cine a nominalizat Andrei la Insula de 1 milion! Concurenții sunt pregătiți de dubla miză! De ce a ales să se autonominalizeze

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 mar 2024, 22:50

Pe cine a nominalizat Andrei la probe

Sursa: Captură KANAL D

După ce a picat, pentru a doua oară, la ruletă, Andrei a trebuit să nominalizeze patru concurenți pentru probe. Însă, spre surprinderea tuturor, acesta s-a autonominalizat, pentru a concura cu cei trei pentru miza dublă, anunțată de Cosmin Cernat.

Andrei nu a luat singur această decizie, ci după ce s-a consultat cu cei din tabăra lui. Cu ajutorul lor, concurentul a stabilit o strategie prin care a decis să lupte pentru dubla miză cu doi membri din camp-ul său, împotriva Floricăi Baboi, de la Sudici, pe care și-a propus să o elimine din concurs.

De ce s-a autonominalizat Andrei

Ceilalți doi concurenți din Tabăra Vesticilor cu care Andrei va parcurge probele sunt Cristi și Renata, pe care îi consideră pregătiți să lupte, întrucât sunt niște membri foarte puternici. De asemenea, până acum, cei doi au dat dovadă de niște abilități impresionante, care îi vor ajuta în cadrul probelor.

„Sper, cu această strategie pe care am făcut-o cu camp-ul, să avem rezultatul propus. Alegerea lui Cristi a fost de comun acord, la fel, pentru strategia făcută de noi.

Cristi venind cu agilitate, rezistență și concentrare destul de mare, e o piesă importantă din scopul pe care noi ni l-am propus. Propunerea Renatei a fost din dorința ei extraordinară de a participa și, în plus, aduce echipei noastre, la fel, rezistență, concentrare”,
a explicat Andrei.

Citește și: Miză dublă la Insula de 1 milion! Cosmin Cernat a făcut anunțul! Unul dintre concurenți a picat la ruletă pentru a doua oară: „Am zis că nu e adevărat, trebuie să pun la Loto sau ceva...”

Înainte de a-i nominaliza pe concurenți, acesta a adus în prim-plan motivul care a stat la baza autonominalizării lui: „Mă simt pregătit pentru această miză, dublă miză, mai bine spus, foarte importantă și cu mari speranțe să o câștig”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vesticii vor să o elimine pe Florica Baboi

Mai departe, Andrei a explicat de ce a ales ca, împreună cu cei din camp-ul său, să lupte împotriva Floricăi. El a evidențiat faptul că femeia este un membru de bază în Tabăra Sudicilor și, de aceea, el și coechipierii lui vor să o dea afară din competiție: „ Prin eliminarea lui Flori, credem noi că dezbinăm și mai mult Camp-ul Sudicilor.

(...) Intrăm trei contra lui Flori, să o eliminăm cu oricare putință, să iasă fin joc”.

În momentul în care i-a chemat pe concurenți la tabelul celor nominalizați, Florica a avut parte de o surpriză, întrucât nu se aștepta să fie trimisă la probe pentru a doua oară, consecutiv. Însă, Andrei a preferat să fie sincer și să-i spună de ce își doresc Vesticii atât de mult să o elimine: „Chit că mi-ești dragă, ești o persoană importantă în camp-ul lor, care ține camp-ul Sudicilor destul de unit”.

Citește și: Flori, bucătăreasa şefă, aruncată la duel; Sudicii au făcut zid in jurul ei! Raul, eliminat de la “Insula de 1 milion”

Însă, cu toate acestea, Micuțu, din Tabăra Sudicilor, nu a fost de acord cu argumentele concurentului și a fost de părere că decizia lui este una lipsită de bărbăție: „Nu te caracterizează alegerea făcută, credeam că ești bărbat adevărat”.