Câți ani are copilul care l-a corectat pe miliardarul Ion Țiriac? „Câți ani ai, Vasilică?”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 apr 2024, 08:56

Câți ani are copilul care l-a corectat pe miliardarul Ion Tiriac? „Câți ani ai, Vasilică?”

Sursa: Ion Țiriac Facebook

Ion Țiriac, o legendă a tenisului și mare om de afaceri în prezent, a dezvăluit o poveste captivantă despre un moment petrecut în salonul său de mașini, unde a fost pus într-o situație neașteptată de către un copil.

Ion Țiriac este cunoscut nu doar pentru succesul său pe terenul de tenis, ci și pentru pasiunea sa pentru mașini. Recent, miliardarul în vârstă de 84 de ani a dezvăluit cum a fost pus într0o situație cu totul neașteptată de un..copil!

Momentul inedit s-a petrecut chiar în salonul său de mașini, afaceristul având o colecție de-a dreptul impresionantă.

Câți ani are copilul care l-a corectat pe miliardarul Ion Tiriac

Într-o discuție recentă, Ion Țiriac a împărtășit cum a fost provocat de un copil în timp ce se afla în salonul său de mașini, unde expune o impresionantă colecție de automobile. Această colecție reprezintă o parte semnificativă din averea sa și reflectă pasiunea sa pentru mașinile clasice și de epocă.

Citește și: Ion Țiriac și Sorana Cîrstea împreună la Roma. Când se va disputa meciul de foc dintre cunoscuta sportivă și Jelena Ostapenko?

La expoziția mea de mașini, cea mai mare satisfacție a mea sunt ăia 500-1.000 de copii pe săptămână. Trimit autobuzul la școală, îi ia, vin, văd două ore, îi duc înapoi cu autobuzul la școală. Unul îmi zice: 'Domnu' Țiriac, nu-i corect, mașina asta de care spui dumneata că a fost a lui Elton John... Este adevărat, dar nu a cumpărat-o nouă...

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Câți ani ai, Vasilică?”. Zice: „Am 13 ani!”. „Și de unde știi, mă?”. „Păi ne-ați spus acum 6 luni că venim aici (n.r.

la expoziția de mașini) și am citit pe internet”. Asta e generația de azi, generația internet. Nu mai este e aia în care fugeam noi peste tot, cu Năstase desculț. S-au terminat vremurile alea”, a declarat Ion Țiriac, în timpul unei emisiuni.

Care a fost prima mașină a lui Ion Țiriac

Miliardarul român consideră că prețul unor automobile din colecția sa este „obscen”, subliniind astfel nu doar valoarea financiară a acestora, ci și sentimentul de reverență pe care îl poartă pentru aceste piese de colecție.

Citește și: A fost sau nu ceruta in casatorie Andreea Marin de catre Ion Tiriac? Zana lamureste misterul inelului

În ciuda succesului fulminant din prezent, vremurile nu au fost întotdeauna plăcute. Celebrul afacerist a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că prima lui mașină a fost o Skoda Octavia, pe care a achiziționat-o în anul 1960 și care i-a dat multe bătăi de cap.

Pe vremea când era student, omul de afaceri a decis să-și achiziționeze o mașină marca Skoda, însă, din păcate, nu a apucat să se bucure prea mult de ea, căci, în momentul în care a vrut să o scoată pe poartă, aceasta s-a și stricat.

„Prima mea mașină a fost o Skoda Octavia și, din păcate, să crezi sau nu, cu norocul pe care îl am, în momentul în care am vrut să o scot și să plec cu ea, am deschis capota și a început să curgă motorul, așa că a fost un coșmar”, a povestit Ion Țiriac în interviu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.