TOP 10 idei prin care îți poți personaliza mașina

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 apr 2024, 09:58

Deții deja mașina visurilor tale, însă consideri că aspectul ei poate fi îmbunătățit? Fie că îți dorești să îi crești performanțele sau să adaugi un nivel ridicat de confort, în zilele noastre, există o mulțime de variante pe care le poți încerca.

De la tehnologii avansate și până la opțiuni de ultimă generație, mașina ta poate fi transformată, astfel încât să te bucuri de o experiență remarcabilă. Mai jos găsești câteva idei pe care să le abordezi.

Iată 10 opțiuni suplimentare potrivite pentru mașina ta!

1. Sistem de sunet

Orice călătorie poate deveni mult mai interesantă cu ajutorul unei experiențe audiovizuale captivante. Pentru aceasta, poți apela la un sistem de sunet premium. Fă un upgrade celui pe care-l ai în prezent și bucură-te de muzică la o calitate înaltă.

2. Sistem de monitorizare a presiuniii în pneuri

Instalarea unui astfel de sistem ce monitorizează presiunea pneurilor în timp real, contribuie atât la siguranța ta și a celor dragi, cât și la eficiența mașinii. Pe site-ul celor de la janta.ro, poți alege senzorii de presiune anvelope ce sunt potriviți pentru roțile tale.

3. Film de protecție

Filmul de protecție se aplică pe suprafața mașinii tale ca un strat ce absoarbe impactul cauzat de pietricele, zgârieturi sau daune minore. Acesta este extrem de eficient și este utilizat de mulți șoferi. Cu ajutorul lui, vei reuși să prelungești viața și frumusețea mașinii tale.

4. Senzori pentru parcare

Senzorii de parcare sunt extrem de utili, iar dacă mașina ta nu dispune de un astfel de sistem, poți achiziționa unul extern pentru a-l instala singur. Aceștia îți vor ușura, iar parcările sau manevrele efectuate în spații strâmte vor fi mult mai simple.

5. Sistem de control al climatizării pe două zone

Toate mașinile dețin un sistem de climatizare, însă dacă vei opta pentru unul pe două zone, aceasta îți va permite să reglezi temperatura atât pentru șofer, cât și pentru ceilalți pasageri. Este o opțiune excelentă în care merită să investești.

6. Scaune cu masaj

Scaunele cu masaj reprezintă un upgrade pe care trebuie să îl încerci pentru mașina ta. Acestea îți vor crește confortul în timpul condusului. De asemenea, te ajută să reduci oboseală, avantaj puternic mai ales în cazul drumurilor mai lungi.

7. Iluminare ambientală

Pentru a crea o atmosferă plăcută în interiorul mașinii tale, ai putea încerca luminile ambientale. Acestea presupun benzi LED pe care le poți aplica în orice zonă a mașinii îți dorești.

8. SmartKey

Conceptul de SmartKey te va ajuta să scapi de căutarea disperată a cheilor în buzunare sau geantă. Astfel, vei reuși să îți pornești mașina dintr-un singur gest, fără să ai nevoie de cheie. Te vei putea bucura în acest fel de o experiență sigură și mult mai convenabilă.

9. Sistem inovativ de recunoaștere a semnelor de circulație

Instalarea unui sistem de detectare și recunoaștere a semnelor de circulație contribuie la conducerea conform regulilor de pe drumurile publice. Aceste opțiuni nu doar că îți vor îmbunătăți experiența de conducere, ci și siguranța rutieră în general.

Așadar, dacă te numeri printre pasionații de vehicule ce își doresc să-și îmbunătățească aspectul și performanța mașinii, atunci, cu siguranță, ideile prezentate mai sus sunt exact ceea ce ai nevoie.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.