Cum arată bolidul de 100.000 de euro al Larisei Iordache! Ce spun copiii pe care îi antrenează când văd ce mașină conduce fosta campioană: „Mi-am dorit-o foarte mult”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 apr 2024, 13:07

Ce spun copiii pe care îi antrenează Larisa Iordache când văd ce mașină conduce fosta campioană: „Mi-am dorit-o foarte mult”

Sursa: Captură YouTube

Larisa Iordache a fost invitata din această ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fosta campioană la gimnastică a vorbit despre familie, sport, dar și despre micile plăceri, una dintre ele ridicându-se la 100.000 de euro.

Larisa Iordache se evidențiază ca fiind cea mai titrată gimnastă din România în competițiile internaționale. După retragerea din gimnastică în 2017, ea a revenit în mod spectaculos după trei ani. În 2021, s-a retras din activitatea competițională pentru a doua oară și în prezent își desfășoară activitatea ca antrenoare la clubul sportiv Dinamo.

În 2010, a concurat la categoria junioare la Campionatul European de la Birmingham, Marea Britanie.

Acolo, a obținut medalia de aur la sol, argint la bârnă, bronz la individual compus și a contribuit la câștigarea medaliei de argint de către echipa României. 

„Care este cel mai mare sacrificiu făcut pentru performanță?”, „Naște rivalitatea campioane?”, „Cine ar fi fost Larisa Iordache fără Bellu și Bitang?”, „Faceți foamea?”, „Cum e viața după gimnastică?”, „Unde ați greșit?”, „Cât de greu va este fără mama?”, „Cât vă costă micile dvs plăceri?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate Larisei Iordache, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce spun copiii pe care îi antrenează Larisa Iordache când văd ce mașină conduce fosta campioană

Larisa Iordache conduce o mașină impresionantă pe care, spune ea, și-a dorit-o extrem de mult și nu a ținut cont de răutăți.

De asemenea, sportiva a mărturisit faptul că cei mici de la antrenamente rămân uluiți când văd parcată mașina tinerei, iar aceasta se folosește de ea pentru a le demonstra că viața în gimnastica de performanță aduce de la sine și beneficii financiare pe măsură.

Citește și: Cine este logodnicul Larisei Iordache! Ce diferență de vârstă este între Cristian Chiriță și fosta campioană

„Atât cât îmi pot permite. Într-adevăr, mașina pe care o am mi-am dorit-o foarte mult, fără să stau vreo secundă să mă gândesc dacă mi se potrivește sau nu sau ce reacții va aduce în urma achiziției ei. Eu o iau într-un mod pozitiv, pentru că sportivii sau copiii la început de drum, care vor să facă sport de performanță, trebuie să vadă și să înțeleagă că din sportul de performanță

nu te legi doar cu sacrificii sau cu traume, ci pur și simplu ai și lucruri care te bucură sufletește.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Datorită sportului de performanță, poți să-ți croiești un nume, un caracter frumos, satisfacții financiare, care îți pot oferi un trai decent, după ce termini sportul de performanță și poți avea o voce care poate fi auzită, iar toate aceste aspecte eu vreau să le transmit copiilor.

Acum adaptând cu tot ceea ce eu am făcut cu ani în urmă, realizez că am făcut lucrurile în modul meu unic, iar copiii care vin la sală, la antrenament, îmi spun că mi-au văzut mașina.

Eu le explic că, dacă îți place, pentru a avea și tu un astfel de obiect, trebuie să muncești și să trăiești cu plăcere tot ceea ce faci aici, în sala de gimnastică,” a declarat Larisa Iordache, în timpul emisiunii.

Cum arată bolidul de lux al Larisei Iordache

Larisa Iordache avea în 2019 un apartament de 99 mp și acțiuni sociale în mai multe afaceri în valoare de 67.000 euro. De asemenea, sportiva deține 10.000 euro în cont și pe lângă salariul de la Dinamo, mai încasează și rentă viaceră lunară de 14.000 de lei.

Mândria sa este însă bolidul în valoare de 100.000 de euro.

Ediția completă poate fi urmărită în videoclipul de mai jos: