Cine este noul iubit al Catincăi de la “Casa iubirii”. Fosta concurentă a făcut fericitul anunț pe o rețea socială: ,, Așteptându-l pe iubitul meu…”

Autor: Diana Bostan

Catinca de la ”Casa iubirii” iubește din nou

Sursa: Instagram: Catinca MT

Catinca de la ”Casa iubirii” pare că și-a găsit marea dragoste. Fosta concurentă a dezvăluit că are un nou iubit, printr-un video postat în secțiunea InstaStory.

Catinca Marilena Tîrziu, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate foste concurente ale sezonului 2 ”Casa iubirii”, show-ul prezentat de Andreea Mantea la Kanal D, a mărturisit că are un nou iubit.

Catinca de la ”Casa iubirii” are un nou iubit

După dezamăgirea suferită în cadrul show-ului matrimonial, atunci când Robert a decis să pună punct cunoașterii cu ea, Catinca pare că și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat.

Tânăra a păstrat totuși misterul și nu a dezvăluit identitatea celui care îi aduce acum zâmbetul pe buze.

Citește și: Catinca de la „Casa iubirii” a cerut părerea fanilor! „Oare doar eu pățesc așa?”. Cu ce problemă se confruntă fosta concurentă

Fosta concurentă a postat un videoclip, în secțiunea InstaStory, lăsând de înțeles faptul există un alt bărbat în viața ei.

Frumoasa șatenă s-a filmat în timp ce mânca, fiind în așteptarea iubitului misterios.

„Eu așteptându-l pe iubitul meu să termine munca, ca să bârfim tot ce prindem”, a scris Catinca, fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”, în secțiunea InstaStory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Catinca de la ”Casa iubirii” se pregătește de nuntă

Catinca, fostă concurentă a emisiunii "Casa iubirii", pare să trăiască momente pline de bucurie și emoție. Aceasta se pregătește de nuntă, dar nu, nu este vorba de propria nuntă, ci de nunta fratelui său.

Aceasta a împărtășit detalii despre pregătirile pentru eveniment într-un live pe TikTok, avându-l alături pe Adelin, un alt fost concurent din cadrul show-ului matrimonial.

Șatena și-a surprins fanii și i-a lansat o invitație lui Adelin, dar cu o singură condiție.

Tânăra i-a sugerat lui Adelin să poarte pantofii pe care acesta îi avea pe live și să facă și un dans special la nuntă. Tânărul a acceptat provocarea Catincăi, totul pentru a participa alături de aceasta la marele eveniment. 

Citește și: Catinca de la Casa Iubirii, despre revenirea în emisiune! Cine este băiatul pe care a pus ochii frumoasă brunetă

Fratele Catincăi și-a făcut apariția într-una dintre edițiile emisiunii ”Casa iubirii”, atunci când Catinca se afla într-o cunoaștere cu Robert. Tânăra spunea la acea vreme că și-ar dori să participe la nunta fratelui său alături de Robert, însă cei doi au luat-o pe drumuri diferite.

„M-am pregătit pentru nuntă. Zi, zi, mă iei la nuntă așa? M-am îmbrăcat, gata”,  a spus Adelin, în timpul unui live.

În urma ultimei sale postări, rămâne de văzut de cine va fi însoțită Catinca la nunta fratelui său sau dacă va dezvălui identitatea noului iubit.