Bucurie mare în familia celebrei Eda Ece, protagonista serialului Prețul fericirii! Îndrăgita actriță și soțul ei au devenit părinți! „Fiica mea nerăbdătoare s-a născut brusc!” Iată ce nume frumos au ales pentru fetița lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 apr 2024, 16:08
video Foto(4)

Eda Ece, eroina serialului Prețul fericirii, a devenit mamă! Care este starea renumitei actrițe și a bebelușului ei! Iată ce mesaj emoționant a transmis proaspăta mămică fanilor ei din mediul online!

Eda Ece are doar 33 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cele mai apreciate și premiate actrițe ale momentului în Turcia. Talentata actriță a debutat pe platourile de filmare încă de la vârsta de 12 ani și astfel în prezent aceasta se mândrește cu o carieră de aproape două decenii de activitate cu multe realizări și premii importante. Publicul din România a urmărit-o pentru prima dată în anul 2019, în serialul Prețul fericirii, în care a dat viață personajului principal Yildiz.

Îndrăgita actriță este o femeie împlinită și pe plan personal deoarece are o căsnicie reușită și de curând ea și soțul ei au devenit părinți și sunt extrem de fericiți.

Eda Ece, protagonista serialului Prețul fericirii, ascensiune uluitoare în carieră

Născută în anul 1990, în Istanbul, Eda Ece a crescut într-o familie înstărită care i-a dăruit tot ceea ce a avut nevoie, dar a primit și bazele solide ale unei educații exemplare, alături de sora ei.

Deși în urmă unui casting câștigat la vârstă de 12 ani, a ajuns să joace pe platourile de filmare, după absolvirea liceului, aceasta s-a reorientat către domeniul psihologiei. Eda a fost admisă la Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității Bilgi din Istanbul.

Citește și: Eda Ece, protagonista serialului Prețul fericirii, prima apariție cu burtica de graviduță! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță la cumpărături, alături de cea mai bună prietenă

Treptat a conștientizat faptul că nu va putea profesa în acel domeniu și s-a îndreptat către prima ei pasiune, actoria. Dornică să devină actrița cu drepturi depline, aceasta a urmat cursurile unei școli private de teatru, pe care a încheiat-o cu succes, iar în anul 2011, Eda Ece a revenit pe platourile de filmare ale serialului Pis Yedili, în care a jucat un rol principal și a dovedit un talent uluitor.

Treptat, tânăra actrița a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție, care nu numai că i-au adus succes și multe premii, ci și notorietate pe plan internațional.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eda Ece, eroina serialului Prețul fericirii, a devenit mamă! Care este starea renumitei actrițe și a bebelușului ei

Dincolo de cariera strălucită, presărată cu multe reușite, Eda Ece se consideră o femeie împlinită și în viața personală, deoarece are o căsnicie fericită alături de soțul ei și de curând au devenit părinți. Celebra actrița și baschetbalistul Buğrahan Tuncer s-au căsătorit în anul 2023, iar scurtă vreme au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe.

Deși se afla în ultima lună de sarcină, Eda Ece a născut brusc și nu la data stabilită cu medicul ei, deoarece bebelușul s-a grăbit și a venit pe lume cu câteva zile mai devreme și a adus multă bucurie familiei. La scurt timp de la naștere, celebra actriță a publicat pe contul ei de Instagram, o imagine în care a anunțat că fetița ei poartă numele Mina Ipek și totodată a transmis și un scurt mesaj de mulțumire tuturor celor care i-au fost alături.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, detalii de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce anunț neașteptat a făcut celebra actriță Eda Ece, la scurt timp de la grandioasa petrecere de logodnă, la care a strălucit alături de iubitul ei, Buğrahan Tuncer

„Fiica mea nerăbdătoare s-a născut brusc! Și-a ales o zi foarte frumoasă pentru ea! Ne-a bucurat foarte mult venirea ei! Mulțumim frumos tuturor celor care au sunat, au întrebat de noi și au transmis urări!”, a scris Eda Ece în mediul online.