„Mă doare sufletul…”. Strategia fără precedent abordată de doamna Angela la nominalizare! Cine sunt cele patru concurente trimise la probă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 apr 2024, 21:44

Doamna Angela a nominalizat patru fete în ediția de sâmbătă, 6 aprilie

Sursa: Captură Kanal D

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Sâmbătă, 6 aprilie, doamna Angela a dat peste cap strategiile din Republica Dominicană. Concurenta a trimis la joc patru fete.

Emoție și tensiune la ”Insula de 1 milion”. Angela, concurenta în vârstă de 60 de ani din Târgu Mureș, a trimis la probă patru fete. În ciuda influențelor venite din partea altor concurenți, Doamna Angela a luat o decizie neașteptată, trimițându-le la joc pe Isabela, Argentina, Nicoleta și pe Vlădaia. 

Doamna Angela a trimis la probă patru fete

În ediția de sâmbătă, 6 aprilie, Doamna Angela și Jaguaru au avut o discuție pe plajă, în urma căreia concurenta a ajuns la o concluzie.

Angela susține că intenția Jaguarului a fost aceea de a o influența în nominalizări, însă aceasta a rămas fermă în decizia sa.

Citește și: Alexandra, concurenta de la "Insula de 1 milion", care a aruncat în aer tabăra Sudicilor, poartă o durere în suflet

Astfel că, doamna Angela le-a trimis la probă pe Isabela, Nicoleta, Argentina și Vlădaia. Angela a declarat că a votat-o pe Isabela datorită faptului că și-a dorit să joace ea din propria inițiativă.

Doamna Angela a menționat că propunerea a fost făcută de Isabela, dar că o așteaptă cu drag înapoi în camp. Angela susține că Isabela este puternică și că va câștiga.

Am votat-o pe Argentina. Tot la fel s-a autopropus. Argentina, niciodată nu aș fi vrut să te votez pe tine, ai vrut tu, dar știu că ești puternică. Vreau să vii cu două brățări acasă.

N-am nimic personal cu Vlădaia. Nu s-a propus să joace, dar am hotărât să fie din fiecare camp și care n-a mai jucat niciodată, că de asta suntem aici, să jucăm”, a spus doamna Angela, în ediția de sâmbătă, 6 aprilie, a emisiunii Insula de 1 milion.

Ce spune concurenta despre nominalizarea Nicoletei

Ultima concurentă propusă de doamna Angela la eliminare a fost Nicoleta.

Deși îi pare rău că a trebuit să facă aceste nominalizări, explicând faptul că este doar un joc și că nu are nimic personal cu nimeni, Angela și-a dorit să trimită la probă fete care nu au mai jucat până acum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Drama unei concurente de la “Insula de 1 milion”: “Când am rămas însărcinată am aflat că este însurat și are un alt copil”

„Mă doare sufletul s-o spun, Nicoleta este o fată extraordinară, dar trebuie să joace din fiecare camp. Nu te supăra pe mine.”, a mai spus doamna Angela.

Ceilalți concurenți au fost surprinși de strategia pusă în aplicare de doamna Angela, însă aceștia consideră alegerile ca fiind potrivite.

„Când am ajuns la panou am fost destul de surprins de alegerile făcute de Angela, însă consider că sunt potrivite. Mă bucur s-o văd pe Isabela acolo, mă bucur s-o văd pe Vlădaia, pe doamna Argentina.”, a spus Tudor.

Cum au reacționat cele patru concurente trimise la joc

Cele patru concurente au primit bine vestea nominalizării, iar unele dintre acestea se și așteptau să fie propuse de doamna Angela. Argentina a dezvăluit faptul că ea și-a dorit foarte multe să joace, fiind și o fire competitivă. 

Vlădaia a dezvăluit că se aștepta să fie nominalizată cu Isabela, cele două având cam aceleași kilograme. Concurenta recunoaște că în ciuda unor mici neînțelegeri, ea și Isabela se înțeleg bine.

Și Isabela s-a așteptat să fie nominalizată de către doamna Angela, fiind conștientă de faptul că nu putea sta pe bară la nesfârșit.

„Mă așteptam să fiu nominalizată. M-am așteptat de la bun început, dar la Angela chiar am avut siguranță să mă pună pe panou, era și timpul sincer... să nu mai stau pe bară”, a dezvăluit Isabela.

Iată momentul nominalizărilor făcute de doamna Angela, în ediția de sâmbătă, 6 aprilie, a emisiunii ”Insula de 1 milion”: