Accident cumplit în Vâlcea! Doi tineri și-au pierdut viața după ce au intrat cu mașina într-un stâlp. O minoră a fost transportată la spital

Autor: Diana Bostan

Accident rutier în județul Vâlcea

Sursa: Gazeta Vâlceană

Accident rutier grav în județul Vâlcea! Doi tineri și-au pierdut viața în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp.

O adevărată tragedie a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când doi tineri, în vârstă de 22 de ani și respectiv 15 ani, au pierit după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, urmată de impactul violent cu un stâlp. În urma accidentului, o fată în vârstă de 14 ani a suferit răni și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Un accident cumplit a avut loc în județul Vâlcea

Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea a comunicat faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost alertați în legătură cu un accident rutier produs în localitatea Drăgoești, pe DJ 678. Echipajele de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru a investiga și a gestiona situația. 

Citește și: Verișorul Andreei Morega a murit! De ce s-a stins din viață Eduard, la doar o zi după ce studenta ucisă de Mirel Dragomir a fost înmormântată

Polițiștii au comunicat că, din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism staționat în afara părții carosabile și cu un stâlp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca urmare a acestui eveniment rutier, s-a constatat decesul conducătorului auto și al unui tânăr de 15 ani, din municipiul Drăgășani, precum și rănirea unei minore de 14 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt, potrivit observatornews.ro.

Doi tineri și-au pierdut viața în urma impactului

Potrivit sursei menționate anterior, autoritățile continuă investigațiile pentru a determina circumstanțele precise în care a avut loc accidentul rutier.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea, mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat la locul incidentului pentru a acorda asistență și pentru a gestiona situația în condiții de siguranță. 

Citește și: Patru tineri au ajuns la spital, după ce mașina lor a măturat trotuarul din centrul Brașovului. Filmul accidentului conține imagini cu puternic impact emoțional

A treia persoană implicată în accident, o minoră în vârstă de 14 ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Vâlcea, unde a fost diagnosticată cu un traumatism la nivelul coloanei cervicale.

“Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme şi trei ocupanţi, iar într-unul se aflau două victime încarcerate, inconştiente. În urma coliziunii un autoturism a lovit un stâlp electric, firele de la stâlp aflându-se pe carosabil. S-a procedat de urgenţă la extragerea victimelor încarcerate care au fost predate, inconştiente, echipajelor medicale. Din nefericire, echipajele SAJ au declarat decesul celor două persoane”, au dezvăluit pompierii, potrivit  News.