Culiță Sterp, atacat de un leu adevărat, în Moldova! Ce a pățit celebrul cântăreț de manele

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 10 apr 2024, 13:42

Cum a ajuns Culiță Sterp să fie atacat de lei

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Marți, celebrul cântăreț român de manele, Culiță Sterp, a trăit aventura vieții lui, printre felinele sălbatice, pe un câmp din România.

Culiță Sterp este o persoană foarte activă pe rețelele sociale, mai ales pe Instagram, acolo unde împărtășește cu fanii săi diverse experiențe din viața lui. Acesta publică în mediul online atât întâmplări din viața de zi cu zi, cât și momente de-a dreptul inedite.

Culiță Sterp a fost atacat de un leu adevărat

Ieri, artistul a postat mai multe imagini cu niște lei aflați pe un câmp, în proximitatea unei mici ferme din Republica Moldova.

Deși acesta nu a explicat, concret, cum a ajuns într-o asemenea circumstanță, cert este că imediat cum i-a întâlnit, a început să-i mângâie și să se joace cu ei. Aceleași lucruri le-a făcut și cu o panteră neagră, peste care a dat într-o încăpere aflată în același complex de care aparțineau leii.

Deși, la prima interacțiune, animalele au părut foarte blânde, Culiță Sterp a uitat că acestea sunt niște feline sălbatice de pradă, deosebit de periculoase.

Astfel, joaca nu s-a terminat tocmai într-un mod plăcut pentru cântăreț, întrucât s-a ales cu o zgârietură destul de mare pe picior.

Citește și: „S-a agravat”. Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist| FOTO

În ciuda acestui lucru, manelistul nu a regretat experiența, întrucât este un mare iubitor de adrenalină și de experiențe palpitante.

Însă cei care l-au însoțit în locul unde se aflau animalele au preferat să fie precauți și să nu se expună pericolului, așa că unii au rămas în mașină, iar ceilalți au păstrat o distanță considerabilă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Îmi plac senzațiile tari”, a scris Culiță Sterp într-un Story postat pe pagina lui personală de Instagram, alături de o fotografie cu unul dintre lei.

Cum au reacționat fanii lui Culiță Sterp când au văzut că l-a atacat leul

Imediat cum a postat imaginile cu prădătorii, urmăritorii artistului au avut diverse reacții vizavi de experiența pe care acesta a trăit-o.

Pe de o parte, unii au considerat că manelistul a făcut un gest foarte curajos, iar, pe de altă parte, alții sunt de părere că a fost foarte inconștient de pericolul la care s-a expus.

„Ce curaj ai avut Culiță!/ Asta înseamnă să ai sânge/ Niciodată nu poți să ai încredere într-un animal sălbatic oricât ar fi de domesticit!/ Nu m-aș apropia pentru nimic în lume”, au

fost câteva dintre comentariile internauților.

Conform unor comentarii ale oamenilor din online, cei doi lei și pantera ar fi ajuns în Republica Moldova după declanșarea războiului dintre Rusia și Ucraina, iar persoana la care se află le-a găsit și a decis să aibă grijă de ele, însă, momentan aceste informații rămân sub semnul incertitudinii.

Citește și: „Cu 3 o dată”. Ce a făcut Culiță Sterp la unul dintre concertele lui! Imaginea care o lasă pe Daniela fără cuvinte

„Aceste animăluţe, din câte ştiu, au ajuns pe teritoriul Republicii Moldova după războiul din Ucraina, iar acest om a avut grijă de ele”, a scris un alt internaut.