Cum arată iubita lui Leo de la Roșiori! Artistul se mândrește cu mama copiilor săi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 apr 2024, 09:27

Cum arată iubita lui Leo de la Roșiori. Artistul de mândrește cu o frumoasă șatenă

Sursa: Denisa Mardale TikTok

Leo de la Roșiori, artistul la început de drum, dar care a rupt topurile cu piesa „Am tras draperiile”, nu se mai ascunde și se mândrește cu iubita sa pe rețelele sociale.

Leo de la Roșiori este un cântăreț de manele la început de drum, însă cu un viitor promițător în acest domeniu.

Pentru a avea o carieră de succes, de la brațul său nu putea lipsi o prezență feminină și încă una extrem de frumoasă.

Cine este și cum arată iubita lui Leo de la Roșiori

Artistul formează un cuplu cu Denisa Mardale, o frumoasă șatenă, care lucrează în domeniul frumuseții.

Mai exact, tânăra are și o pagină dedicată extensiilor de gene.

Citește și: Mesajul postat de Jador după reținerea lui Florin Salam: “Pentru oamenii care doresc să merg să le cânt”. Cum au reacționat fanii artistului

Cei doi se afișează mai tot timpul împreună, iar recent, Denisa Mardale a postat un filmuleț în mediul online, alături de un mesaj și o piesă de dragoste.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Jumătate din inima mea!”, a

fost mesajul acesteia, postat pe pagina de TikTok.

@mardaledenisa4 Jumatate din ❤️ mea! @Leo de la Rosiori #foryou #foryoupage #tiktok #viralvideo #fyp #leodelarosiori ♬ Monali- Alex Velea

Povestea de viață impresionantă a lui Leo de la Roșiori

Talentul muzical a început să iasă la iveală la vârsta de 4-5 ani, însă Leo de la Roșiori are o poveste impresionantă în spatele succesului său de astăzi.

Leo de la Roșiori a vorbit la „Fiță cu Adiță” despre succesul său muzical, dar și sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru a ajunge celebru.

Citește și: Primele imagini cu Florin Salam după ce a fost reținut pentru înșelăciune! Ce a dezvăluit impresarul lui după ce artistul a fost dus la secție

„E atât de simplă viața mea, eu sunt un om extraordinar de simplu. Tot ce se întâmplă acum am dobândit prin muncă și simplitate. Cred că a trebuit să mă transform eu puțin ca om pentru a merita toate astea. Cred că trebuie să lași de o parte concepțiile, prejudecățile, niște lucruri care nu erau în regulă la mine.

Eu cânt de la 7 ani, în familia mea toată lumea a cântat.

Acum locuiesc în București, de 5-6 ani de zile. Nu mai am prietenii din copilărie. Nu mi-a mai rămas cam nimic. Cu cât avansezi ca om, începi să pierzi din ce în ce mai mulți oameni. Poate și eu m-am schimbat și poate cândva mă comportam altfel. Nu spun că doar ei au greșit. Pierzi oameni atunci când faci ceva bun cu viața ta. Toți prietenii vechi i-am pierdut din cauza banilor. I-am împrumutat cu bani și nu i-am mai primit înapoi,” a spus acesta în emisiune.