„Suntem disperați…” Ce decizie vor lua concurenții în episodul de luni, din „Insula de 1 milion”, de la 20:00, pe Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 apr 2024, 11:17

În ediția de Luni, 22 aprilie, concurenții din Tabăra Sudicilor se vor afla într-o situație limită. Aceștia rămân fără hrană și vor trebui să găsească o metodă pentru a depăși acest impas.

Cămara Sudicilor se va goli, așa că vor trebui să-și procure hrană. Aceștia se vor afla într-un moment de cotitură pe „Insula de 1 milion”, în care vor fi nevoiți să-și pună mințile la contribuie și să găsească o soluție pentru a nu flămânzi.

Ce decizie vor lua concurenții în episodul de luni din „Insula de 1 milion”

Groaznicul anunț al epuizării proviziilor va fi dat chiar de către Flori Boboi, bucătăreasa tribului: „Nu mai avem de mâncare, nu mai avem ce găti, asta e problema(...)

Suntem disperați”.

Însă domnul Dumitru va veni cu o idee strălucită. Acesta le va propune concurenților să meargă la pescuit: „ Mergem la pește, dacă nu prindem nimic, chiar n-avem ce mânca”.

Zis și făcut, cei din Camp-ul Sudicilor vor improviza, împreună, un năvod, cu care vor intra în mare pentru a prinde pește. Însă această misiune va fi foarte dificilă, întrucât plasa va fi foarte grea și nu vor reuși să se coordoneze așa cum și-au propus.

Chiar și domnul Dumitru, care a venit cu planul, se va lovi la picior în încercarea de a prinde pește alături de ceilalți concurenți.

„Cu toții am căzut, ne-am julit”,  va dezvălui Szilard.

Citește și: Florica Boboi și meniul strategic, la "Insula de 1 milion": "Din cocos fac chiftele și șnițele; este unul dintre planurile mele: le gătesc ca să mă ajute"

În ediția de luni, mai mulți concurenți vor fi luați în vizor pentru nominalizări

De asemenea, în Tabăra Sudicilor vor apărea tensiuni, după ce Alina, care va avea datoria de a nominaliza concurenții pentru probele de luni, o va întreba pe doamna Angela dacă dorește să participe.

Alina: „ Doamna Angela, vreți să jucați?”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Angela: „ Nu, de data asta nu mă simt în stare să joc”.

La auzul acestui răspuns, Jaguaru se va arăta intrigat, întrucât nu-și poate explica de ce colega lui de trib nu este dispusă să concureze nici după o lună de când se află pe insulă: „După o lună și ceva nu se simte pregătită... E bine... Ce să mai zicem?!”

Citește și: „Vai de mine, nu cred…”. Gest incredibil făcut la „Insula de 1 milion!”. Dumitru a fost salvat! Cine este concurentul care i-a oferit brățara

În același timp, va exista o situație complicată și în Tribul Vesticilor, întrucât concurenții se tem că Alina îl va alege pe Giani să concureze la probele de mâine.

„Dacă îl bagi pe Giani, pierde”,  va

spune Alex.

„Și nici nu se încumetă nimeni să intre cu el”,  va sublinia Camelia.

Printre variantele pentru nominalizări, se numără și Flori, care se va arăta foarte revoltată că este luată în vizor de mulți concurenți, întrucât a fost propusă la numeroase probe, până acum: „ Când sunt atâtea opțiuni, de ce te gândești tocmai la mine?”.