„Își dorește să plece…”. Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Alina! Strategia pe care a abordat-o a fost primită cu brațele deschise de ceilalți

Autor: Diana Bostan

Alina i-a trimis la joc pe Sorin, Alex, Lemnaru și Tudor

Sursa: Captură KANAL D

Alina, cea aleasă la ruletă, a fost nevoită să trimită la probe alți patru concurenți. Aceasta a mers pe o strategie de patru băieți, concurenți pe care aceasta îi consideră puternici.

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Luni, 22 aprilie, Alina i-a trimis la joc pe Sorin, Alex, Tudor și pe Lemnaru. Iată cum au reacționat cei patru concurenți în momentul în care s-au văzut pe panou!

Alina a trimis la joc patru băieți

Concurenta i-a trimis la joc pe Sorin, Alex, Tudor și pe Lemnaru.

Aceasta și-a motivat fiecare decizie și susține că cei patru sunt extrem de puternici, luând în calcul faptul că mulți dintre concurenți și-ar dori să-l vadă învins pe Sorin. 

Alina și-a exprimat dorința de a-l vedea la joc pe Alex, menționând că este prima oară când joacă și este de părere că acesta este momentul potrivit să demonstreze ce poate. Cât despre Tudor, Alina a mai adăugat că nu a jucat de foarte mult timp și că își dorește să-l vadă în această formulă.

Alina susține că și-ar dori ca Alex și Tudor să iasă învingători din această confruntare.

Citește și: Motivul pentru care Iulian, concurentul recent eliminat de la “Insula de 1 milion”, a luat decizia radicală de a slăbi zeci de kilograme; după preinfarctul suferit la vârsta de 30 de ani, medicii l-au avertizat!

Lemnaru este o piesă foarte importantă în echipa lor și atunci îmi doresc să-l văd la joc împreună cu colegii lui împotriva lui Sorin.

”, a spus Alina, despre nominalizarea lui Lemnaru.

Concurenta a menționat faptul că Sorin nu a jucat niciodată împotriva vesticilor, motiv pentru care a ales să-l introducă în această formulă. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Indiferent cine va pleca, va fi benefic pentru echipa mea, pentru camp-ul meu și atunci cel mai bun să câștige.”, a mai spus Alina de la ”Insula de 1 milion”.

Cum au reacționat cei patru concurenți în momentul în care s-au văzut pe panou

Sorin, Alex, Tudor și Lemnaru nu au fost deloc surprinși de alegerile Alinei, susținând faptul că se așteptau la o asemenea formulă.

Alex a menționat faptul că se bucură de joc, însă are și unele emoții.

Citește și: La "Insula de 1 milion", taberele se află pe un butoi de pulbere! Camelia e în pericol de eliminare

„Este ceea ce am discutat eu cu Alina când a venit în tabără și m-a întrebat dacă am vreo formulă sau dacă vreau să joc”, a

spus Sorin de la ”Insula de 1 milion”.

„Pentru că sunteți foarte puternici din punctul meu de vedere și atunci cred că o să-l puneți în dificultate pe Sorin. Toată lumea, să fim sinceri, își dorește ca Sorin să plece, și dacă puternicii nu au reușit, poate reușiți voi.”, și-a motivat Alina decizia sa.

Sorin a menționat că se bucură că toată lumea vrea să-l elimine pe el, fiind astfel o oportunitate pentru el de a juca. Acesta a menționat că nu se consideră o persoană foarte inteligentă și că ceilalți sunt mai inteligenți decât el, însă a subliniat că viața nu se rezumă doar la aceste aspecte, ci și la învățăturile și experiențele oferite de școala vieții.

Iată momentul nominalizărilor din ediția de luni, 22 aprilie, a emisiunii ”Insula de 1 milion”: