Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela

Autor: Diana Bostan

Ce surpriză i-a pregătit Oana Roman fiicei sale

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram faptul că i-a pregătit o surpriză cu totul specială fiicei sale, ceva ce micuța Isa își dorea de câțiva ani. Iată care a fost reacția Isabelei!

Oana Roman și fiica ei au o relație cu totul specială, ținând cont de faptul că vedeta este cea care se ocupă de ea în totalitate după divorțul de Marius Elisei. Oana Roman a dezvăluit faptul că fiica ei a izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat ce i-a pregătit vedeta.

Ce surpriză i-a pregătit Oana Roman fiicei sale

Oana Roman a cerut ajutorul urmăritorilor săi într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Vedeta le-a dezvăluit faptul că îi pregătește fiicei sale o surpriză de zile mari, ceva ce micuța își dorește de foarte mult timp.

Citește și: Doamne, câtă durere! Mesajul postat de Oana Roman de ziua Mioarei Roman: „Să sărbătorești în Cerurile Sfinte...”

”Am nevoie de sfatul vostru. Îi fac Isei o surpriză mare, mare de tot.

Isa își dorește de foarte mult timp să meargă la Paris, să vadă turnul Eiffel, să vadă Disney. M-am chinuit, m-am agitat și am reușit să-i fac această surpriză”,
 
a spus Oana Roman, într-un InstaStory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a dezvăluit faptul că cele două vor zbura spre Paris de dimineață, dar că micuța nu știe încă de acest lucru. Oana Roman și-a întrebat urmăritorii dacă să-i spună fiicei sale în această seară sau chiar înainte să plece spre aeroport.

Cum a reacționat fiica Oanei Roman în momentul în care va afla că merge la Paris

În cele din urmă, Oana Roman i-a spus fiicei sale de plecare, iar reacția acesteia a fost una pe măsură.

Vedeta a mărturisit faptul că după mai multe zile în care a plâns de tristețe și de durere, a venit momentul în care să plângă de fericire.

Citește și: „Mi-au scris că sunt urâtă și urâțenie” Ce jigniri primește Oana Roman în mediul online! De necrezut cum le-a răspuns aceasta

Vedeta a dezvăluit faptul că a filmat întreaga reacție, însă fiind un moment atât de emoționant, fiica ei nu și-a dorit ca acesta să fie făcut public.

Fiica Oanei Roman a plâns de fericire, iar vedeta este extrem de recunoscătoare că a reușit să planifice totul într-un timp record.

„ Iar reacția ei, a plâns de fericire. Doar că nu a fost de acord să postez filmarea și trebuie să-i respect dorința. Tot ce pot spune e că după mai multe zile în care a plâns de supărare și de durere, azi a avut lacrimi de fericire reală.

Sunt recunoscătoare că am reușit”, a mai povestit Oana Roman.