Gestul cutremurător făcut de tatăl Andreei Morega, studenta ucisă de Mirel Dragomir, la o lună de la tragedie

Autor: Diana Bostan

Tatăl Andreei Morega a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook

Sursa: Facebook: Andreea Mihaela Morega/ Mirel Dragomir

Părinții Andreei Morega, studenta ucisă de Mirel Dragomir, sunt copleșiți de durere. La o lună de la tragedie, tatăl tinerei a postat un mesaj sfâșietor.

O lună a trecut de la tragedia care a dus la pierderea Andreei Morega, ucisă în mod brutal de Mirel Dragomir în orașul Timișoara. În timp ce agresorul se află în arest preventiv și încearcă să obțină o pedeapsă mai mică, familia Andreei traversează un moment de durere și suferință profundă. Părinții tinerei sunt încă în stare de șoc, încercând să facă față golului lăsat în urma pierderii fiicei lor.

Tatăl Andreei Morega a postat un mesaj sfâșietor la o lună de la moartea fiicei sale

La o lună de la tragedie, tatăl Andreei a împărtășit pe rețelele sociale un mesaj cutremurător, mărturisind că nu poate accepta faptul că fiica sa a fost ucisă într-un mod atât de violent. Părinții tinerei studente la Medicină sunt prăbușiți sub povara unei pierderi greu de suportat și sub chinul neînduplecat al dorului pentru copilul lor.

În mijlocul acestei suferințe imposibil de descris în cuvinte, ei se agață de orice formă de sprijin și consolare, încercând să găsească sens într-o lume zguduită de tragedie.

Citește și: Ce a dezvăluit expertiza psihologică în cazul lui Mirel Dragomir, studentul care și-a ucis iubita. Ce îl așteaptă pe criminalul din Timișoara

Comunitatea, chiar și cei care nu au avut privilegiul de a o cunoaște personal pe Andreea, și-au oferit susținerea și compasiunea în momentele dificile prin mesaje de încurajare și gânduri calde trimise către familia îndurerată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Greu e fără tine, Andreiuța mea! A trecut o lună de când ne-ai părăsit, o lună de lacrimi și suspine, o lună de când viața noastră s-a schimbat ireversibil.

Mi-e atât de dor de tine, suflețelul meu, din ce în ce mai dor. Abia aștept ziua revederii, să te pot îmbrățișa și să vorbim despre ultima ta zi din viață. Lumină veșnică, suflețelul meu!”, a scris tatăl Andreei Morega, pe pagina sa de Facebook.

Ce a dezvăluit expertiza psihologică în cazul lui Mirel Dragomir

Mirel Dragomir, tânărul student din Timișoara, și-a ucis iubita într-un moment de gelozie dusă la extrem. Teribila crimă s-a petrecut chiar în apartamentul părinților lui, arma crimei fiind un cuțit, pe care acesta l-a luat din bucătărie. Se pare că băiatul era gelos pe iubita sa, deoarece aceasta nu voia să îi dea telefonul să se uite în mesaje. 

Citește și: „Îmi doresc să ajung cât mai repede lângă tine”. Gestul sfâșietor făcut de tatăl Andreei Morega, tânăra ucisă cu bestialitate de Mirel Dragomir. Ce mesaj disperat a postat acesta pe o rețea socială

Tânărul a fost supus expertizei psihiatrice și, potrivit acesteia, a reieșit faptul că asasinul avea discernământ în momentul comiterii crimei, scrie Antena 3 CNN. Procurorii cer acum prelungirea arestului preventiv, iar Mirel urmează să ajungă din nou în fața magistraților.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au solicitat prelungirea arestului preventiv. Mirel este acuzat de omor, după ce în urmă cu o lună și-a ucis iubita în apartamentul părinților lui.